Hazır değil!

Abone Ol Google News

 Ev sahibinin berbat, halsiz, bıkkın vaziyetini mükemmel analiz etmiş olan Rahnen ; futbolcularına, ‘rakibi olabildiğince ziyaret edin. Son nefesine şahit olduğunuzda ise, İsa aşkına rahmet benden!’ diye tembih etmiş belli.

Haberin Devamı

Muslera’nın baş ucuna kadar öylesi rahat ve zırt pırt geliyorlarki, kalecimiz ya virüs ya da gol kapacak! Umurları bile değil valla. Aslında Aslanlar’ın da (!) umurunda değil. Koridorlar açık, salon bomboş… Yol geçen hanı! Bi ara baktım savunma peşpeşe vagonlar dizisi sanki. Yaungsboys ise Japon yelpazesi gibi açılmış geliyor. Nelsson işaret etti de son anda Sara yetişti. Aksi halde ne kadar Galatasaraylı varsa, alayı sara nöbeti!

İzledikçe düşünüyorum… Arkadaş transfer için giden yönetici, menajerler, scoutlar ve bilumum yetkililerin alnında ya da kartlarında ‘ enayidir ‘ mi yazıyor? Arkadaş 250 milyon Euro denilen kadro 60 milyon Euro denilen rakibinden; ‘doğru futbol, fizik kalite, azim, çabukluk, tayming, konsantrasyon, kazanma arzusu’ dersi alıyor. Galatasaray rezil futbolu yanısıra; Şampiyonlar Ligi umutlarını, askıya astığı gibi… Dersini de alıp, mahzun bir eda ile yuhlar arasında  Florya’ya dönüyor ve ‘önümüzdeki maçlara bakacağız!’ demekten başka, çaresi kalmıyor! Galatasaray 0-1 Youngboys.

Haberin Devamı

Eeeey Dursun Aydın Özbek! Aylardır ‘uçuruma doğru mu?’ diye Türkçe sordum anlamadın . Şimdi de ‘VERS L’ABİME’ diyorum, belki anlarsın!

YORUM YAZ