Fatihzede & Şenolzedeler nerdeydi ?

Abone Ol Google News

Aklıma ilk gelen soruyu sormak zorundayım; İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İzmir Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyonun prodüksiyonunu temin eden muhteremlere. Eeeey İzmir EFSANE zirvesi severleri, Fatihzede ve Şenolzedeler acaba neredeydi?

Haberin Devamı

Eğer memlekete hizmet etmek istediyseniz, yapmanız gereken ; muhtelif mandepsilerle ziyan edilen en az bir katar mevcut insanımız arasından, seçiminizi yapar, kamunun aydınlanmasını sağlar, gerçekleri idrak etmesine de faydanız olurdu ! Bu yaptığınız alışılmış, kanıksanmış reklamlar geçidi ötesine gidemedi ki! Körler sağırlar birbirini ağırlar fiestasından öte değildir, Adnan Saygun salonundaki gösteriniz !

Fatih Terim ve Şenol Güneş Türk Futbolu altın jenerasyonunu yakalamış, muhtelif organizelerle işin başına denk getirilmiş, iki usta efsane(!) Asla unutulmaması, daim anılması şart futbolcularımız ; bilumum dümen, kaypaklık, idari ve teknik yönetim beceriksizliklerine  rağmen önce UEFA Kupasını Fatih Terim’e,  ardından da Dünya üçüncülüğünü Şenol Güneş’e armağan etmiştir. Bu ikili de; sözde evlatları,  futbolcuları ve zaferleri getirisini ömürlerince; servet kapsamında maddi manevi yemiş, doymayı da bilmemiştir!

Haberin Devamı

Merak ediyorum ‘Bu efsane ikili, kendilerini zirveye taşıyan, ekmek değil pastalarına vesile olan futbolcularından hiç söz etti mi, şükran duygularıyla yadetti mi? Altın jenerasyondan ve o çocukların katkılarından söz ederek, gönüllerini; dualarını aldı mı? Asla! Ömürleri boyunca öyle bir erdem hamili olmadılar, olamadılar ki!

Fatih Terim an itibarıyla Okan Buruk’u yerinden etme peşinde, ne gerekiyorsa kovalamakta. Şenol Güneş ise güneşi Trabzon’da doğudan batırma yolunda. Bu konular ayrı yazılar vesilesidir. İzleyeceksiniz!

Tanrı kadir bilmez, hak gaspeden, şahsından başkasını düşünmez egoman kişilikleri sevmez. Doğru bilgi ve işin esasını merak etmeyeni de, sevmez eeey İzmirli! Hesabını da gün gelir sorar mutlaka, emin olunuz.

YORUM YAZ