Sürpriz yaşamaz

Abone Ol Google News

Fenerbahçe’de her ne kadar akıllar Galatasaray maçında olsa bile önce Kasımpaşa’yı geçmesi şart. Geçer mi? Bana göre geçer. Öncelikle iki takım arasında son yıllarda oynanan maçlarda gülen taraf hep Fenerbahçe oluyor. Ancak Transfer döneminde önemli oyuncularla takviye yapan Kasımpaşa karşısında Fenerbahçe’nin işi bu defa kolay değil.

Haberin Devamı

İlk 11’i merak konusu

Fiorentina’dan gelen Barak (Çekya) aynı takımdan gelen Brekalo (Hırvat) oynamaları halinde maça etki edebilirler. Kaleci Gianniotis gününde olduğu zaman geçmek zor. Mourinho’nun yeni gelen oyuncular ile birlikte yapacağı 11 merak konusu. Osayi ve Djiku hazır değilse, Mert Müldür ve Becao oynar. Merak edilenler ise; Amrabat oynayacak mı, oynarsa İsmail Yüksek kulübeye mi dönecek, formda İrfan Can ilk 11’de mi olacak ve santrforda ilk tercih yine Dzeko mu olacak?

Kazanmaya şartlanmış

Bu soruların cevabını maç saatinde öğreneceğiz. Sahaya çıkan 11’i de Mourinho yaptığına göre eleştiriler olursa, maç sonuna saklanacak. Kadro kalitesi, iş bitirici ayakların fazlalığı, Fenerbahçe öne çıkıyor. Kazanmaya şartlanmış Fenerbahçe’nin puan kaybı ise sürprizler arasına girer.

Haberin Devamı
YORUM YAZ