Sakatlığı yüzünden Milletler Ligi defterini kapatmıştı! Zehra Güneş'ten haber var

VakıfBank ve A Milli Kadın Voleybol Takımımızın yıldızlarından Zehra Güneş, Milletler Ligi'nde antrenman sırasında sakatlamış ve turnuva defterini kapatmıştı. 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda takıma geri dönmesi beklenen Filenin Sultanları'nın yıldızı, son durumu hakkında Instagram hesabında paylaşımlar yapmaya devam ediyor. İşte detaylar.

Sakatlığı yüzünden Milletler Ligi defterini kapatmıştı! Zehra Güneş'ten haber var

Milletler Ligi'nin ikinci haftasının ikinci maçı öncesi yapılan antrenmanda sakatlanan Zehra Güneş, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda 2024 Paris Olimpiyatları'na kadar Filenin Sultanları kadrosunda yer almayacağını ve VNL defterini kapattığını duyurmuştu.

Haberin Devamı

Genç yıldızın, ABD maçının oynanacağı salona koltuk değnekleriyle gelmesi herkesi üzmüştü. Son durumu merak edilen Güneş, sosyal medya hesabından paylaşımlar yapmaya devam ediyor. 

ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz günlerde tedavi sürecine dair bir fotoğraf paylaşan Güneş bu kez bir video paylaşarak,  her şeyin yolunda  gittiğini duyurdu. 

Sakatlığı yüzünden Milletler Ligi defterini kapatmıştı Zehra Güneşten haber var

Paris Olimpiyatları'nda takımı yalnız bırakmayacak olan Güneş, yaşadığı sakatlığı ve üzüntüsünü şu sözlerle duyurmuştu:

"Amerika etabı sırasında yaşadığım sakatlık nedeniyle hissettiğim üzüntüyü ve sonrasında yaşadığım şükran duygusunu paylaşmak istiyorum.

Bu yaz için beklentilerimiz, hayallerimiz ortak. Şimdi daha iyi anlıyorum ki duygularımız da kalplerimiz de ortak. İlk şoku atlattıktan sonra, hissettiğim güçlü sevgi ve sonsuz destek duygusu beni bambaşka duygulara götürdü. Ne kadar teşekkür etsem, şükretsem azdır.

Haberin Devamı

Her geçen gün daha iyi oluyorum; İstanbul’da kendimi hızla toparlayacağıma ve Paris’te takımımla birlikte olacağıma yürekten inanıyorum. Dualarınız, güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkür ederim. Paris’te görüşmek üzere"

 

 

YORUM YAZ