Filenin Efeleri'nin İran'ı mağlup ettiği maç sonrası flaş paylaşım 'Bu ismi bir yere yazın'

A Milli Erkek Voleybol Takımımız, tarihinde ilk kez katıldığı Milletler Ligi'nin 7.maçında İran'la karşılaştı ve ilk galibiyetini aldı. Kaybedilen 66 maçın ardından 3-1'lik skorla ilk kez zafere ulaşan Filenin Efeleri'nde attığı 34 sayıyla Kaan Gürbüz yıldızlaşan isim oldu. Bu performans sonrası resmi yayıncılardan biri olan 'Volleyball World' dikkat çeken bir paylaşıma imzasını attı.

Filenin Efeleri'nin İran'ı mağlup ettiği maç sonrası flaş paylaşım 'Bu ismi bir yere yazın'

VNL 2024 Japonya etabındaki üçüncü maçında İran'ı 3-1 mağlup eden A Milli Erkek Voleybol Takımımız, tarihinde ilk kez katıldığı organizasyonda siftah yaptı.

Haberin Devamı

Karşılaşmada bulduğu 34 sayıyla yıldızlaşan isim ise Efeler Ligi'nde Fenerbahçe formasını terleten Kaan Gürbüz oldu. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Gürbüz, performansı hakkında şu değerlendirmeyi yaptı:

"Vardı. Kendi aramızda da konuşuyorduk, ben normalde sabahları böyle dengesiz oluyorum, daha enerjik oluyorum. Ne yapacağımı kimse tahmin edemiyor."

Efe Mandıracı ise; "Sabah 6'da kaldırın oynar yani. Hatta 50 sayı ile oynar. " dedi.

'BU İSMİ BİR YERE YAZIN'

Karşılaşma sonrası resmi yayıncılardan biri olan Volleyball World, Gürbüz için dikkat çeken bir paylaşıma imzasını attı. İran maçındaki kritik anlardan bir video paylaşan sayfa Gürbüz hakkında 'Bu ismi bir yere yazın' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Filenin Efelerinin İranı mağlup ettiği maç sonrası flaş paylaşım Bu ismi bir yere yazın

 

YORUM YAZ