Eczacıbaşı Dynavit'te büyük sürpriz Ferhat Akbaş açıkladı! Plummer'ın sakatlığı sonrası...

Sultanlar Ligi ekibi Eczacıbaşı Dynavit'te yeni transfer Kathryn Plummer'ın beklenmedik sakatlığı kafaları karıştırmıştı. Yerine kimin geleceği merak edilirken baş antrenör Ferhat Akbaş büyük sürprizi açıkladı. İşte detaylar.

Eczacıbaşı Dynavit'te büyük sürpriz Ferhat Akbaş açıkladı! Plummer'ın sakatlığı sonrası...

Eczacıbaşı Dynavit'te geçen sezon 5 kişiden oluşan kalabalık smaçör rotasyonunda takımla yollarını ayıran isimler Rus smaçör Irina Voronkova ve Polonyalı yıldız Martyna Czyrnianska olmuştu. Onların yerine gelen isim ise Imoco'dan transfer edilen Kathryn Plummer'dı.

Haberin Devamı

FERHAT AKBAŞ AÇIKLADI

Ancak Plummer'ın milli takım sürecinde yaşadığı sakatlık Eczacıbaşı cephesinde büyük bir şok etkisi yarattı. Sezona sakat başlayacak olan Plummer'ın yerine kimin oynaya merak konusuydu. Hatta  Bahçelievler Belediyespor'a giden Martyna Czyrnianska'nın geri geleceği de iddialarasındaydı.

Ancak takımın baş antrenörü Ferhat Akbaş tüm iddialara son noktayı koydu.

Eczacıbaşı Dynavitte büyük sürpriz Ferhat Akbaş açıkladı Plummerın sakatlığı sonrası...

PLUMMER YOKSA EYLÜL VAR

Tijana Boskovic ve Dana Rettke'nin takıma 10-12 Eylül'deki Kuşadası turnuvası sırasında katılacağını şöyle açıklayan Akbaş " Beyza, Jovana, Elif ve Hande dinlendikten sonra aramıza katıldılar. Kuşadası'ndaki hazırlık turnuvasında takımla birlikte olacaklar ancak oyuna dahil olmaları konusunda tedbirli davranmaya devam edeceğiz. Aynı şekilde Dana ve Tijana’da Kuşadası turnuvası sürecinde takıma dahil olacaklar." dedi. 

Haberin Devamı

Alexa Gray'in takıma katılışı ve Kathryn Plummer'ın yokluğu için ise şu ifadeleri kullandı: "Alexa takıma 21 Eylül’de katılacak. Geçtiğimiz sezon içerisinde kendisi ile yaptığımız görüşmeler sonucunda oyuncumuzdan sezon boyunca en yüksek seviyede katkı almak üzere bir program çizdik. Fiziksel ve mental olarak en hazır şekilde takım katılacağından eminim. Kathryn Plummer'ın yokluğunda altyapımızdan yetişen Eylül Durgun'un gelişimi için de ekstra çaba gösteriyoruz."

 

YORUM YAZ