Sergio Ramos İstanbul devine geliyor! Transferde son dakika...

Transfer tahtasının kapanmasına az bir süre kaldı. Süper Lig'e verilen Milli arada takımlara yaradı transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son dakika transfer haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, transfer penceresi 13 Eylül'de kapanmadan önce son hamlelerini yapmak istiyor. Victor Osimhen'i kadrosuna katsa da kadrodaki eksikleri tam manasıyla kapatamayan Galatasaray kritik hamleler peşinde. Galatasaray'ın istediği Kostic'i kadrosuna kadar Fenerbahçe'nin listesinde isimler hala mevcut. Pek çok önemli transferler Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş ise dünyaca ünlü yıldızla görüştü. Trabzonspor ise son hamleleri yeni teknik direktör Şenol Güneş'in direktifleri doğrultusunda gerçekleştirecek. Sadio Mane transferi gündeme bomba gibi düşerken üzerine bir de Sergio Ramos iddiaları geldi. İşte Süper Lig'de son dakika transfer haberleri...

Sergio Ramos İstanbul devine geliyor! Transferde son dakika...
Sergio Ramos bombası patladı!

Sevilla'dan ayrılan Sergio Ramos hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Dünya çapında en çok tanınan savunmacılardan biri olmasına rağmen Ramos'un o zamandan bu yana bir takım bulamaması kafaları karıştırırken El Nacional'in iddiasına göre Ramos, Galatasaray'ın yolunu tutabilir. Galatasaray'ın bir teklif sunduğunun belirtildiği haberde "Türkiye pazarı son aylarda bir canlanma yaşadı ve Ramos bu fırsattan yararlanarak en üst düzeyde rekabet etmeye devam edebilir" denildi.

MOURİNHO REFERANS OLDU
Haberin devamında ise yer alan ifadeler şu şekilde:

"Süper Lig kulüplerinin önemli transferler yapmasına olanak tanıyan önemli bir ekonomik katkının etkisiyle son aylarda önemli bir canlanma yaşıyor . En çok dikkat çeken hareketlerden biri de José Mourinho'nun Fenerbahce'ye gelmesi , lige güvenilirlik ve prestij kazandıran bir transfer oldu . Portekizli teknik direktörün varlığı Avrupa futbol sahnesinden daha önemli isimlerin ilgisini çekmeye başladı ve görünen o ki Sergio Ramos da Türkiye'deki bu yeni yetenek dalgasına katılabilir."

Arda Turan Fenerbahçe'den istiyor

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Eyüpspor, Fenerbahçe'de gözden çıkarılan Serdar Aziz için devrede.

İSTANBUL'DA KALMAK İSTİYOR

Sabah'ın haberine göre; İstanbul'dan ayrılmak istemeyen tecrübeli stoperin, Eyüpspor'la görüştüğü öğrenildi. Taraflar anlaşma sağlarsa Fenerbahçe, Serdar'ın bonservisini verecek.

Beşiktaş'tan Sadio Mane bombası

Yaz transfer döneminde yaptığı Immobile, Rafa Silva ve Paulista gibi flaş transferlerle sezona çok hızlı giren Beşiktaş bir büyük hamleye daha hazırlanıyor. Hürriyet'te yer alan habere göre Beşiktaş, Suudi Arabistan’ın Al Nassr kulübünde oynayan dünyaca ünlü futbolcu Sadio Mane’yi bitirmek üzere.

HASAN ARAT GİDİP GÖRÜŞTÜ
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat geçen hafta Suudi Arabistan’a giderek Al Nassr Başkanı Musalli El-Muammer ile görüşme gerçekleştirmişti. Musalli El-Muammer'in, Arat'ın yakın arkadaşı olduğu biliniyor.

BEŞİKTAŞ'A SICAK BAKIYOR

Söz konusu toplantıda, Beşiktaş ve Al Nassr arasında, futbolcu transferlerinde iki kulübün birbirlerine öncelik sağlaması konusunda prensip anlaşmasına varıldı. Arat bu görüşmede, Mane transferinde kolaylık istedi. Mane’nin de gözden çıkarıldığı Al Nassr’da daha fazla oynamak istemediği fakat yine de kariyerine çoğunluğu Müslüman olan bir ülkede devam etme arzusunda olduğu için Beşiktaş’a sıcak baktığı gelen haberler arasında.

Haberin Devamı
Trippier gündemi!

Bek bölgesini güçlendirmek isteyen Beşiktaş, İngiltere ekiplerinden Newcastle United’ın oyuncusu Kieran Trippier’e yöneldi. Siyah-Beyazlılar, takımdan ayrılmak istediği konuşulan tecrübeli İngiliz oyuncu için Newcastle United’a yaptığı baskıyı sürdürüyor.

GÖRÜŞME YAPILACAK
Beşiktaş, önümüzdeki günlerde oyuncuyla bir görüşme gerçekleştirecek. Trippier’in ‘evet’ demesi halinde avantaj Beşiktaş’ın eline geçecek. Avrupa’da transfer döneminin kapanmış olması nedeniyle 33 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş’a geleceği bildiriliyor.

Çifte transfer

Beşiktaş, transfer sezonunun son günlerinde hem savunmaya hem de kanatlara yapılacak takviyelerle şampiyonluk yarışında avantaj elde etmeyi planlıyor.

RIBEIRO İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Siyah-Beyazlılar, Brezilya ekibi Internacional takımında forma giyen Wesley Ribeiro Silva’yı kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Brezilya ekibinin, 31 Aralık 2026’ya kadar sözleşmesi devam eden futbolcu için 15 milyon Euro talep ettiği kaydedildi. Görüşmelerini sürdüren Beşiktaşlı yöneticiler, bu transferi tamamlayarak hücum hattına önemli bir katkı sağlamayı amaçlıyor.

ÇİZME BASINI AÇIKLADI
Beşiktaş için İtalya’dan Mario Rui iddiası devam ediyor... Çizme basını, Kara Kartal’ın, Napoli’nin tecrübeli oyuncusunu kiralamak istediğini yazdı. İtalyan devi ile 2026’ya kadar sözleşmesi olan Portekizli sol bekin takımdan ayrılabileceği vurgulandı.

Aslan'a Alman panzeri

Galatasaray tescil döneminin sona ermesine kısa süre kala çalışmalarını hızlandırdı. Orta sahadaki sayısal eksikliği gidermek ve gücünü daha da artırmayı hedefleyen Aslan'da rota yeniden Leon Goretzka'ya döndü.

YOĞUN MESAİ

Takvim'de yer alan habere göre; Sarı kırmızılı yönetim ise yıldız futbolcuyu ikna edebilmek adına yoğun mesai harcıyor. Tüm şartlar zorlanıyor. Olumlu referans verebilecek her isim için uğraş veriliyor. Goretzka'nın Bayern Münih ile sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor. Cimbom'n bu transferi kiralık olarak bitirmesi bekleniyor.

Haberin Devamı
Ebimbe için harekete geçildi

Galatasaray’da gündeme gelen bir diğer isim ise Frankfurt’ta forma giyen Junior Dina Ebimbe oldu. 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için sarı-kırmızılıların 7 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtildi.

Galatasaray'a Chelsea'den sol bek

Galatasaray yönetimi UEFA'ya bildirilen kadroda yer almayacak olsa da bir sol bek takviyesi yapmanın peşinde.

Galatasaray’a her gün yeni bir isim önerisi geliyor. Bu isimlerden biri de Ben Chilwell. Menacerler, Chelsea forması giyen 27 yaşındaki sol bekin, Sarı-Kırmızılı ekibe gelebileceğini iletti. Bu gelişme üzerine yönetim, teknik heyetin raporuna göre harekete geçme kararı aldı.

MAAŞI VE SAKATLIĞI KORKUTUYOR

Aslan, Chilwell konusunda hem maaş hem de sakatlık geçmişi üzerine endişe yaşıyor. Chelsea’den yaklaşık 12 milyon Euro kazanan İngiliz oyuncunun yüksek maliyeti göz korkutuyor.

 

 

Tottenham'dan bir yıldız daha

Osimhen hamlesinin ardından 3'lü savunmaya geçmenin planlarını yapan Galatasaray'da, stoper arayışı bulunuyor. Takvim'de yer alan habere göre Okan Buruk, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Victor Nelsson ve Metehan Baltacı'nın yanına bir ismi daha istedi.

DAVİES'İ GÖZÜNE KESTİRDİ
Tottenham forması giyen Ben Davies için nabız yoklamaya başladı. İngiliz ekibiyle bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Davies, bu sezon 3 maçta da süre bulamadı.

Haberin Devamı
Emre Mor'un yeni takımı

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla kadrosuna kattığı Emre Mor, Jorge Jesus döneminde Sarı-Lacivertli formayı giymiş ancak kendisinden beklenilen düzeye bir türlü gelememişti. Ardından İsmail Kartal yönetiminde sezona başlayan Emre, kış transfer döneminde eski takımı Karagümrük'ün yolunu tutmuştu.

Karagümrük'te Volkan Demirel ile yeniden doğuş sinyalleri veren 27 yaşındaki futbolcunun kaderi değişmeyeceğe benziyor. Mourinho'nun planları arasında yer almayan Mor'un yeni takımı belli oldu.

HATAY YOLCUSU

Fenerbahçe'nin 27 yaşındaki oyuncusu Emre Mor, transferde şaşırtan kararını verdi. Kanat oyuncusunun, yeni adresi Hatayspor olacak. Emre'nin Süper Lig ekibiyle resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

 

Galatasaray'dan Jorginho hamlesi

The Sun'da yer alan habere göre; Manchester United'dan Casemiro'yu ikna edemeyen Galatasaray, Arsenal forması giyen orta saha oyuncusu Jorginho'yu transfer etmek istiyor.

ARSENAL SATMAK İSTEMİYOR

Haberde Galatasaray'ın ilgisine rağmen İngiliz devinin, İtalyan oyuncuyu satmak istemediği ifade edildi. 32 yaşındaki oyuncu bu sezon henüz resmi maçlarda forma giyemedi. Arsenal'in kadro derinliği açısından oyuncuyu takımda tutmak istediği vurgulandı. Galatasaray, Arsenal'in bu kararına rağmen tecrübeli orta saha için girişimlerini sürdüreceği kaydedildi.

Trabzonspor'a 1.93'lük yıldız

Teknik direktör Şenol Güneş’in gelişiyle Trabzonspor'da hareketli dakikalar başladı. 

ONUACHU'DA SON DOĞRU

Karadeniz ekibi, Paul Onuachu’da sona geldi. Southampton’ın kadroda düşünmediği Nijeryalı forvet için teknik direktör Şenol Güneş de ısrarcı. Güneş’in yönetime ‘Bu işi bitirin’ dediği öğrenildi.

1.93'LÜK YILDIZ

Geçen sezon Premier League ekibi Bournemouth’daki performansıyla dikkat çeken Billing, Trabzonspor’un orta sahasını güçlendirmek için görüştüğü önemli isimlerden. Geçen sezon 29 karşılaşmada görev alan Billing, 2 gol ve 2 asist yapma başarısına ulaştı. Bu sezon ligde oynanan Nottingham maçında sadece 6 dakika görev alabilen Billing, iki lig müsabakasında da kadroda yer almadı. İlk hedef; Billing fakat istenilen sonuca ulaşılamazsa rota Alan Lescano’ya çevrilecek. Bir merkez orta saha ve bir kanat forvet arayışına giren Karadeniz temsilcisi, bu isimlerden en az birini bitirmek istiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ