2024 Olimpiyatları'na yetişip yetişmeyeceği merak edilen Hande Baladın'dan haber var! Böyle paylaştı

2024 Milletler Ligi'ne erken veda eden A Milli Voleybol Takımı turnuva boyunca sakatlıklarla boğuştu. Eda Erdem'le başlayan sakatlık furyası tüm VNL boyunca devam ederken, sakatlıklardan nasibini alanlardan biri de Hande Baladın'dı. Gerçiği sakatlık nedeniyle 2024 Olimpiyat Oyuncuları'na yetişip, yetişmeyeceği merak edilen Balandın'dan son durumuna dair paylaşım geldi. Öte yandan önceki gün Olimpiyatlar için antrenmanlara başlayan Filenin Sultanları'ndan ilk paylaşım Ebrar Karakurt'tan geldi.

2024 Olimpiyatları'na yetişip yetişmeyeceği merak edilen Hande Baladın'dan haber var! Böyle paylaştı

Geçen sezonu 3 kupayla kapatan Filenin Sultanları'nın yüzü VNL 2024'te bir türlü gülmedi. Sakatlıklar nedeniyle kadro istikrarını sağlamakta zorluk yaşayan ay-yıldızlılar, çeyrek finalde Polonya'ya mağlup oldu ve geçen sezonu şampiyon olarak kapattığı Milletler Ligi'ne erken veda etti.

Haberin Devamı

Sultanlar'ın bu turnuvada en çok sakatlıklar belini büktü. Eda Erdem'in henüz turnuva başlamadan yaşadığı sakatlıkla gelen furya İlkin Aydın, Zehra Güneş, Hande Baladın gibi isimleri de vurdu. Şimdilerde 2024 Olimpiyat Oyunları'na yetişmek için çalışan sakatlarımızdan Hande Baladın, çalışmalarına dair bir paylaşım yaptı. 

Tedavisine devam eden başarılı sporcu Olimpiyatlara yetişmek için sıkı çalışıyor. Önceki gün bir paylaşım yapan Baladın'a binlerce destek yorumu geldi. 

2024 Olimpiyatlarına yetişip yetişmeyeceği merak edilen Hande Baladından haber var Böyle paylaştı

EBRAR KARAKURT PAYLAŞTI 

Öte yandan Fransa’nın ev sahipliğinde 27 Temmuz-11 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Paris Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edecek eden Filenin Sultanları 2 Temmuz itibariyle çalışmalarına başladı.  Ebrar Karakurt paylaştığı fotoğrafta geri döndüklerini duyurdu.

Haberin Devamı

2024 Olimpiyatlarına yetişip yetişmeyeceği merak edilen Hande Baladından haber var Böyle paylaştı

2024 Olimpiyatları'nda C Grubu'nda yer alan Filenin Sultanları'nın maç programı ise şöyle;

29 TEMMUZ
10.00 Türkiye-Hollanda
1 AĞUSTOS
10.00 Türkiye-Dominik Cumhuriyeti
4 AĞUSTOS
10.00 Türkiye-İtalya

 

YORUM YAZ