MENÜ

Vitor Pereira'ya işkence

Yönetim, istifa etmesini beklediği Vitor Pereira’ya karşı yeni önlemler aldı. Portekizli’nin üzerindeki baskı iyiden iyiye arttı.

Vitor Pereira'ya işkence

Yönetim, istifa etmesini beklediği Vitor Pereira’ya karşı yeni önlemler aldı. Portekizli’nin üzerindeki baskı iyiden iyiye arttı.

‘Evi boşalt’

Pereira ve ailesi, İstinye’deki bir rezidansta yaşıyor. Evin kirasını da yönetim ödüyor. Ancak bu durum değişti. Yönetim, Portekizli teknik adama, “Ya kirayı cebinden ver ya da evi boşalt. Kulübün Kurtköy’deki mülküne taşın, orada otur” mesajını gönderdi. Yaşanan bu gelişme, Pereira ve ailesini şok etti. Evinden memnun olan 48 yaşındaki teknik adamın, rezidansın 10 bin Dolar’lık kirasını cebinden ödemesi bekleniyor.

Yardımcıları gitti

Portekizli çalıştırıcı, önceki akşam yaşanan bir başka gelişmeyle daha sarsıldı. Yönetim, Pereira’nın yardımcıları Filipe Almeida, Luis Miguel ve Pedro Ribeiro’nun tazminatlarını vererek iş akdini feshetti. Üç antrenör, tebligat gelmediği için dünkü antrenmanda yer aldı. Ancak en kısa sürede Pereira ile yardımcılarının yolları ayrılacak. 48 yaşındaki teknik adamın yeni yardımcıları Müjdat Yetkiner, Saffet Akbaş ve Kemalettin Şentürk olacak.


Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe açıklaması!


Noterli günler

Samandıra Tesisleri’nin artık yeni bir sakini daha var: Noter katibi! Yönetim, Vitor Pereira’nın mesai saatleri içerisindeki her adımını yakından takip edecek. Portekizli teknik adamın kulüp yönetmeliğine uyup uymadığı, tesislere geliş ve gidiş zamanı, yönetimin taleplerini uygulayıp uygulamadığı mercek altına alınacak. Pereira’nın en ufak bir hatasında, kendisine yönetim tarafından para cezası kesilecek!

Yusuf Dursun


Fenerbahçe transferde 10'dan vazgeçmiyor: Ziyech, Belhanda, Josue

Haberin Devamı
YORUM YAZ