MENÜ

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe açıklaması!

Habertürk TV'de yayınlanan Karşıt Görüş programına telefonla bağlanan Rıdvan Dilmen, Bochum davası iddiası, şike soruşturması ve Aziz Yıldırım ile yaptığı son görüşme hakkında konuştu.

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe açıklaması!

Rıdvan Dilmen, Habertürk'te yayınlanan Karşıt Görüş programına katıldı ve şike süreciyle ilgili ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile kulüpte görev alma konusu hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Ünlü yorumcu, Aziz Yıldırım'ın kendisine 'Kulübümüzün kapısı sana her zaman açık. Her zaman görev alabilirsin kulüpte' dediğini söyledi.

Ülkede yaşanan son olaylara da değinen Rıdvan Dilmen, 'Türkiye'deki birlikteliğin stadyumlarda olması gerektiği mesajı çok önemli. Toplumsal bir barış var. Tribünlerde de olmalı' dedi.

Bochum davasında adının geçtiği konuşmasına yanıt veren Rıdvan Dilmen, 'Şikenin 'ş' harfiyle asla işim olmadı. Ne ben sorgulandım, ne takibe alındım. Hayatımın hiçbir kısmında bu dosyayla adım yan yana gelmedi. Birkaç tane kendini bilmez yalandan bir şeyler konuştular. Ben 'bu dosyaya kim bakıyorsa ona gideceğim' dedim, gittim. Adam bana 'kardeşim güle güle seninle işimiz yok' dedi. Bochum davasında benim adım yan yana gelmez' şeklinde konuştu.


Aziz Yıldırım'dan Rıdvan Dilmen'e şaşırtan teklif


Fenerbahçe'ye kumpas iddiaları hakkında da konuşan Dilmen, "Fenerbahçe yargılanırken TFF Tahkim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Karakuş, şu an yargıtay ve emniyetin imamı olduğu için yurt dışına kaçtı. Disiplin Kurulu'nda başka bir arkadaş daha var. Etik Kurulu Başkanı da görevden alınmıştır. Fenerbahçe'ye şike suçlaması yapan iki kişinin biri kaçak, diğeri de kışı hapiste geçirmiştir" ifadelerini kullandı.


Rıdvan Dilmen: Kötü değil çok kötü!

Haberin Devamı
YORUM YAZ