Fenerbahçe'nin yeni transferi Youssef El-Nesyri: Rakip takımların forvetleri beni ilgilendirmiyor

Fenerbahçe, Sevilla’dan kadrosuna kattığı Faslı santrfor Youssef En-Nesyri için imza töreni düzenledi. Şükrü Saracoğlu Stadyumu 1907 Tribününde gerçekleştirilen törene Asbaşkan Acun Ilıcalı ve Sportif Direktör Mario Branco da katıldı.

Fenerbahçe’ye geldiği için çok mutlu olduğunu aktaran Youssef En-Nesyri, “Harika ve uzun süredir takip ettiğim bir takımdayım. Başkanımıza, Mario’ya ve hocamıza bana güvendikleri için çok teşekkür ediyorum. Umarım her şey yolunda gider, ben elimden gelen her şeyi vereceğim. İnşallah taraftarlarımızı mutlu ederiz” dedi.

Haberin Devamı

Kendisiyle ilgilenen çok fazla takım olmasına rağmen Fenerbahçe’yi tercih ettiğini vurgulayan Faslı santrfor, “Buraya gelmek benim için önemliydi. Hocamızla ve başkanımızla konuştum. Süreç biraz uzadı. Kulüpler arası görüşmeler yapılıyordu. Her şeyimi vereceğim ve çok çalışacağım istediklerimizi başarmak için” diye konuştu.

Sevilla formasıyla 2 sene önce sarı-lacivertli ekibe karşı forma giydiğinin hatırlatılması üzerine ise tecrübeli golcü, “2 sene önce burada oynamıştım. 2 senedir de takımı takip ediyorum. Destek benim çok hoşuma gitmişti. Çok güzel bir atmosfer vardı. Umarım bana göstermiş oldukları desteğin karşılığını verebilirim” ifadelerini kullandı.

“BURAYA KUPALAR KAZANMAYA GELDİM”

Süper Lig’de forma giyen önemli forvetlerin olduğunun sorulması üzerine ise Youssef En-Nesyri, “Ben rakip takımlardaki forvetlere bakmıyorum, kendi yapacağım işlere bakıyorum. Buraya kupalar kazanmaya geldim. Bunun için de elimden geleni yapacağım. Şahsi hedeflerden daha çok bunu önemsiyorum” şeklinde cevap verdi.

Haberin Devamı

“OYUNCULAR NEREYE GİDERSE GİTSİN ORAYA ALIŞMAK ZORUNDA”

Kariyerinde ilk defa İspanya dışına çıktığının hatırlatılması üzerine ise Faslı golcü şunları söyledi:

“Oyuncular nereye giderse gitsin oraya alışmak zorunda. Siz işinizi yapmak durumundasınız. Buraya gelmeden önce bazı oyuncularla konuştum. Bana Fenerbahçe’nin her zaman kazanmak istediğini söylediler. Daha sonra ailemle ve menajerimle konuştum. Buraya gelmeye karar verdim. İnşallah her şey çok güzel olacak.”

“BENİMLE AYNI POZİSYONDA OYNAYAN ARKADAŞLARIMLA HİÇ SORUN YAŞAMADIM”

Fenerbahçe’de santrfor pozisyonunda önemli bir rekabet olacağını ve buna hazır olduğunu ifade eden 27 yaşındaki oyuncu, “Büyük takımlarda bu rekabet hep olur. Son kararı her zaman hoca verir. Benimle aynı pozisyonda oynayan arkadaşlarımla hiç sorun yaşamadım. Onlar bana her zaman yardımcı oldu, ben de onlara yardımcı olmaya çalıştım. Umarım birlikte çok gol atarız. Önemli olan takımın kazanması. Birlikte hedefe yürüyeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

YORUM YAZ