Mauro Icardi'den Galatasaray taraftarına mesaj: Türkiye'nin en iyi takımıyla gurur duyacaklar!

7 Eylül 2022'de Galatasaray'a transfer olan Mauro Icardi, Sarı Kırmızılı ekibe imza atışının ikinci yılında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla taraftara mesaj gönderdi.

Mauro Icardi'den Galatasaray taraftarına mesaj: Türkiye'nin en iyi takımıyla gurur duyacaklar!

Süper Lig'e transfer olduktan sonra ikon haline gelen ve milyonları peşinden koşturan Mauro Icardi, 2022 yılında Galatasaray'ın PSG'den kiralamasıyla birlikte Sarı Kırmızılı formayı sırtına geçirmişti. İlk sezonunda Süper Lig'de 22 gol atan, ikinci sezonunda 25 gol atarak krallık tahtına oturan Tangocu forvet, Galatasaray'a imza atmasının ikinci yıl dönümünde bir paylaşımda bulundu.

Haberin Devamı

Galatasaray formasıyla 79 maçta 56 gol, 21 asistle oynayan ve sık sık kullandığı Instagram hesabından bir gönderi paylaşan Arjantinli yıldız, şu ifadeleri kullandı;

"İki yıl önce, zorluklar ve belirsizliklerle ama aynı zamanda umut ve hayallerle dolu yeni bir maceraya başladık. Bugün geriye dönüp başardıklarımıza baktığımda, büyük bir minnettarlık duymaktan kendimi alamıyorum. Hepinizin desteği olmasaydı bu yolculuk aynı olmazdı."

GALATASARAY'DA AYRILIK!

'En derin şükranlarımı sunuyorum'

Her çaba, her teşvik sözcüğü ve her küçük jest bu noktaya kadar gelmemizi mümkün kıldı. Sadece hedeflerimize ulaşmakla kalmadık, aynı zamanda bir ekip ve birey olarak da büyüdük. Bu nedenle, bu yolculuğun bir parçası olan herkese en derin şükranlarımı sunuyorum. Sizler bu başarıda temel bir dayanak oldunuz.

Haberin Devamı

Mauro Icardiden Galatasaray taraftarına mesaj: Türkiyenin en iyi takımıyla gurur duyacaklar

Galatasaray'ın Temmuz 2023'te 10 milyon Euro bedelle bonservisini aldığı Mauro Icardi, Sarı Kırmızılı ekipte 2 Süper Lig, 1 Süper Kupa Şampiyonluğu yaşadı.

'Gelecek belirsizliğini koruyor'

Gelecek belirsizliğini koruyor, ancak sizin gibi insanlar yanımdayken önümüze çıkan her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğimizi biliyorum. Bağlılığınız ve tüm çabalarınız için tüm kalbimle teşekkür ederim."

'Bu duyguyu sonsuza kadar dünyanın her köşesine taşıyacağım'

2 yıldan beri Galatasaray denen bu büyük ailenin bir parçasıyım ve bu duyguyu sonsuza kadar dünyanın her köşesine taşıyacağım ve temsil edeceğim. Böylece küçük ve büyük 'Aslanlar' Türkiye'nin en iyi takımıyla gurur duyacaklar."

Gerisi Tarih."

YORUM YAZ