Ergin Ataman çılgına döndü! 'Her şey ayarlanmış'

Yunanistan Basketbol Ligi'nde Ergin Ataman'ın takımı Panathinaikos, ezeli rakibi Olympiakos ile karşı karşıya geldi. Final serisinin ilk maçını kazanan 89-84 ile Olympiakos oldu. Maça Ergin Ataman damga vurdu. Hakem kararlarına sinirlenen Ataman, diskalifiye edildi. Tepkisini maç sonunda da sürdüren deneyimli başantrenör, Panathinaikos İletişim Sorumlısu Dimitris Kontos'a 'Giannakopoulos ile konuşun ve yabancı hakemleri çağırarak durumu düzeltin' dedi.

Yunanistan Basketbol Ligi'nde Ergin Ataman'ın takımı Panathinaikos, ezeli rakibi Olympiakos ile karşı karşıya geldi. Final serisinin ilk maçını kazanan 89-84 ile Olympiakos oldu. Maça Ergin Ataman damga vurdu. Hakem kararlarına sinirlenen Ataman, diskalifiye edildi.

Haberin Devamı

Tepkisini maç sonunda da sürdüren deneyimli başantrenör, Panathinaikos İletişim Sorumlusu Dimitris Kontos'a isyan etti.

Sesi salon koridorlarında yankılanan Ataman, "Yunan hakemlerin futbolda önemli maçları neden yönetmediğini şimdi anlıyorum. Şimdi bunu çok iyi anlıyorum. Lütfen gidip Bay Giannakopoulos ile konuşun ve yabancı hakemleri çağırarak durumu düzeltin. Aksi takdirde, artık her şey ayarlanmış” diyerek isyan etti.

YORUM YAZ