MENÜ

Van der Wiel, Fenerbahçe'ye kaldı

Hollandalı yıldız, İstanbul’dan önce İtalya’ya gitmiş, Roma ile prensip anlaşmasına varmıştı. Ancak Türkiye seyahati sonrası işler değişti. İngiliz ve İtalyan basını, Roma’nın Van der Wiel’den vazgeçip alternatiflere yöneldiğini yazdı. 28 yaşındaki sağ bekin artık tek talibi Fenerbahçe.

Van der Wiel, Fenerbahçe'ye kaldı

Fenerbahçe, henüz imza attırmasa da yeni sezonun ilk transferini Aatif ile yapmıştı. Feghouli’yi West Ham’a kaptıran Sarı-Lacivertliler, iki gün önce Van der Wiel’i sürpriz bir şekilde İstanbul’a getirmişti.

Hollandalı futbolcu önce İstanbul’u gezdi, ardından yönetimle masaya oturdu. Taraflar imza parası dışında her konuda anlaşmaya vardı. Van der Wiel ve kız arkadaşı Rose Bertram dün Türkiye’den ayrılarak Los Angeles’a gitti.


Fenerbahçe bir yıldızı daha İstanbul'a getiriyor!


Yeni hedef Zabaleta

Yaşanan bu gelişmelerin ardından İtalya ve İngiltere’den güzel haberler geldi. Van der Wiel, geçtiğimiz hafta da Roma’ya gitmişti. Burada AS Roma ile masaya oturan 28 yaşındaki futbolcu, Sarı-Kırmızılı kulüp ile prensip anlaşmasına varmıştı.

Ancak Van der Wiel’in hemen ardından İstanbul’a gelmesi sonrası işler değişti. İtalyan ve İngiliz basınında çıkan haberlere göre Roma, yıldız futbolcudan vazgeçti. Sağ bek için hedefini, Manchester City’nin Arjantinli oyuncusu Pablo Zabaleta olarak belirledi.


Eskişehirspor'da Alpay Özalan dönemi


Mutlu son yakın

Hollanda’da yayın yapan soccernews.nl sitesi de konuyla ilgili haberinde, “Strootman, vatandaşını Roma’ya imza atması için neredeyse ikna etmişti. Ancak Van Persie’nin kulübü devreye girerek Van der Wiel’in aklını çeldi” diye yazdı.

Roma’nın çekilmesinin ardından Hollandalı oyuncunun, Fenerbahçe dışında talibi kalmadı. Van der Wiel tatil için ABD’ye gitse de görüşmeler devam edecek. Sarı-Lacivertliler’in, menacer Israel Rolim do Carmo ile imza parası konusundaki pürüzü de aşıp transferi mutlu sonla bitirmesi bekleniyor.


Gregory van der Wiel ve sevgilisi Rose Bertram

Haberin Devamı
YORUM YAZ