MENÜ

Fenerbahçe bir yıldızı daha İstanbul'a getiriyor!

Fenerbahçe, Van der Wiel'in ardından Galatasaray'ın istediği Neustadter'i de İstanbul'a getiriyor. Öte yandan 28 yaşındaki oyuncu, yaptığı açıklamayla Schalke'den ayrılacağını açıkladı, kendisini isteyen takımlara yeşil ışık yaktı.

Fenerbahçe bir yıldızı daha İstanbul'a getiriyor!

Fenerbahçe’de transfer harekatı bir başladı pir başladı... Takımdan birçok önemli ismin gitmesinin ardından sessizliğe bürünen Sarı-Lacivertliler’de 27 Haziran’da başlayacak olan yeni sezon hazırlıkları öncesinde birçok isim kadroya dahil edilmeye çalışıyor. Van der Wiel’den sonra Fenerbahçe yönetimi bugün de bir stoperi İstanbul’a getiriyor.

Van der Wiel'de tek pürüz imza parası!

Schalke ile yollarını ayıran ve bonservisi elinde olan Roman Neustadter yöneticilerle görüşmek üzere bugün İstanbul’da olacak. Rusya Milli Takımı’nın Fransa’ya veda etmesi sonrasında yıldız futbolcu transferine son noktayı koymak için yöneticilerle bir araya gelecek. Öte yandan Portekizli yıldız Nani’ye de Everton ve Atletico Madrid’den ciddi teklifler olduğu öğrenildi.

Kaynak: Habertürk

Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçı Caps'leri


Ayrılık mesajı yayınladı!

Rusya'yla birlikte EURO 2016'ya da veda eden oyuncu aynı zamanda, Schalke'den de ayrılacağını resmen açıkladı. Roman Neustadter, yaptığı açıklamada "Schalke'de çok iyi sezonlar geçirdim ancak artık kulübümle devam etmeme kararı aldım. Bu karar benim için hiç kolay olmadı. Uzun süre düşündüm. Artık sporcu ve insan olarak saygı duyduğum bir kulübe gitmek istiyorum" açıklamasını yaptı.

Alman asıllı Rus oyuncunun bu sölerinin ardından, Schalke 04 kulübü de Neustader'in takımdan ayrıldığını resmen açıkladı.

Neustader'le Galatasaray ve Fenerbahçe ilgileniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ