MENÜ

Valbuena geliyor

Fenerbahçe, Lyon forması giyen Mathieu Valbuena transferinde artık son viraja girdi. David Beckham'ın sahibi olduğu Miami takımından gelen teklife sıcak bakan Diego'nun takımdan ayrılması halinde Fransız yıldız Sarı-Lacivertli formayı giyecek.

Valbuena geliyor

Kadroda düşünmediği yıldızlarıyla yollarını teker teker ayıran Fenerbahçe’de sıra Diego Ribas’a geldi. Kamp çalışmalarına davet edilmeyen ve “Kulüp bul” denilen Brezilya’lı da Sarı-Lacivertli formaya veda ediyor. Sambacı’nın, efsane futbolcu Beckham’ın sahibi olduğu Miami’den gelen teklifi kısa bir süre düşündükten sonra ‘evet’ dediği öğrenildi. Böylece Diego’ya ödeyeceği 3.5 milyon Euro’dan (11.5 milyon TL) kurtulacak Fenerbahçe, bu rakamı da Valbuena transferinde kullanacak.

Takibe başladı!

Lyon’a ödenecek bonservis ve Fransız yıldızla yapılması planlanan 2 yıllık sözleşme için toplam 7 milyon Euro’yu (23 milyon TL) gözden çıkaran Sarı-Lacivertliler, büyük bir aksilik olmazsa bu transferi hafta sonuna kadar bitirmek istiyor. Bu arada Valbuena’nın, yaşanan gelişmeler üzerine Fenerbahçe’nin resmi instagram hesabını takibe başlaması da bir başka sıcak temas olarak algılandı.

Fenerbahçe'de hedef Valbuena!

Haberin Devamı
YORUM YAZ