MENÜ

Fenerbahçe'de hedef Valbuena!

Lyon Başkanı Aulas’ın, “Çinliler ve Fenerbahçe istiyor” dediği Fransız için Sarı-Lacivertliler, bütçeyi belirledi. Buna göre 31 yaşındaki orta saha için Fener, 2 milyon Euro bonservis ve Valbuena’ya da yıllık 2.5 milyon Euro garanti para teklif edecek.

Fenerbahçe'de hedef Valbuena!

Fenerbahçe’de transfer operasyonu tüm hızıyla sürüyor. Bir taraftan piyasa değeri 10 milyon Euro (3.3 milyon TL) olan Twente’nin genç yıldızı Hakim Ziyech için Hollanda ekibinin son kararını bekleyen Sarı-Lacivertliler, güçlü alternatifler konusunda da çok sıkı bir şekilde çalışıyor.

En flaş aday, Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas’ın bizzat, “Çin kulüpleri ve Fenerbahçe istiyor” diyerek açıkladığı Fransız Valbuena. Hem 10 numara hem de hücumun kanatlarında oynayabilen 31 yaşındaki futbolcunun Lyon ile olan mukavelesi 2018’de bitiyor.

Birçok yıldızla yollarını ayırıp önemli bir bütçe rahatlaması yaşayan yönetim, Valbuena’ya bonservis için 2 milyon Euro (6.6 milyon TL) değer biçti. Fenerbahçe, yıldız oyuncuyu ikna etmek için ise kesenin ağzını biraz daha açacak.


Van der Wiel İstanbul'a geldi


Çin’e sıcak bakmıyor

Valbuena’ya yıllık 2.5 milyon Euro (8 milyon TL) garanti para ve başarı bonuslarını içeren bir sözleşme teklif edilmesi bekleniyor. Başkanının ifadesine göre Fransız’ı Çin’den de isteyenler var ama Valbuena, Avrupa’nın dışına çıkma fikrine sıcak bakmıyor.

Son dönemlerde Fransa piyasasında çok güçlü bağları olan Fenerbahçe’nin hem Lyon hem de oyuncuyu iknada fazla zorlanmayacağı kulislerde konuşulan haberler arasında.


Fenerbahçe'den dev harekat!

Haberin Devamı
YORUM YAZ