Orkun Kökçü ve İsmail Yüksek, Hollanda maçında yok!

A Milli Takımımızda Avusturya maçı öncesi sınırdaki isimlerden Orkun Kökçü ve İsmail Yüksek, kart görerek cezalı duruma düştü. Orta sahadaki iki önemli oyuncumuz, Hollanda maçında forma giyemeyecekler.

Orkun Kökçü ve İsmail Yüksek, Hollanda maçında yok!

EURO 2024 Son 16 Turu'nda Avusturya ile karşılaşan A Milli Takımımızda Hakan Çalhanoğlu ile Samet Akaydın kart cezaları nedeniyle kritik maçta forma giyemedi. Çekya maçına ilk 11'de başlayan Salih Özcan da karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı. Vincenzo Montella, bu üç oyuncunun yerine kart cezası sona eren Abdülkerim Bardakcı ile Kaan Ayhan ve Orkun Kökçü ile başladı. Milli takımın yedek kulübesinde ise Altay Bayındır, Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Okay Yokuşlu, Kerem Aktürkoğlu, Cenk Tosun, Yusuf Yazıcı, Ahmetcan Kaplan, Salih Özcan, İrfan Can Kahveci, Semih Kılıçsoy, Yunus Akgün ve Bertuğ Yıldırım görev bekledi.

Haberin Devamı
Türk taraftarlar, Avusturya maçı için Leipzig Stadı'na yürüdü

Kaptan Kaan Ayhan

A Milli Futbol Takımı'nda cezalı Hakan Çalhanoğlu'nun yokluğunda Kaan Ayhan sahaya kaptan olarak çıktı. Maç öncesinde saha içinde takım konuşmasını da kaptan Kaan Ayhan yaptı.

Orkun Kökçü ve İsmail Yüksek, Hollanda maçında yok

Kart sınırındaki 10 isimle sahaya çıktık

Milli Takımımız’da, Çekya karşısında Rumen hakem Istvan Kovacs’ın gösterdiği kartlar sonrasında Avusturya mücadelesine kart sınırındaki 10 isimle çıkmıştık. Karşılaşma öncesi Kaan Ayhan, Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Arda Güler, Mert Günok, Orkun Kökçü, Mert Müldür, Salih Özcan, Kenan Yıldız, İsmail Yüksek sınırda yer alan oyuncularımızdı

Orkun Kökçü ve İsmail Yüksek, Hollanda maçında yok

Karşılaşmanın Portekizli hakemi Artur Dias da özellikle ilk yarıda kartlarını çıkartmakta hiç tereddüt etmedi. İlk yarıda kart gören Orkun ve İsmail, ne yazık ki 6 Temmuz’da Hollanda ile oynayacağımız çeyrek final karşılaşmasında forma giyemeyecekler

Haberin Devamı
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydin dönüyor

Bu mücadelede cezaları sebebiyle oynamayan Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydin ise Berlin’deki maça kadar bir sıkıntı yaşamamaları halinde sahada olabilecekler.

YORUM YAZ