Bu beraberlik Türkiye'ye yarar! (ÖZET) İzlanda-Galler maç sonucu: 2-2

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta Karadağ engelini 1-0'la aşarken grubun diğer maçı da istediğimiz gibi sonuçlandı. İzlanda-Galler karşılaşmasının 2-2 tamamlanması Ay Yıldızlı ekibimizin liderlik şansını oldukça yükseltti.

Bu beraberlik Türkiye'ye yarar! (ÖZET) İzlanda-Galler maç sonucu: 2-2

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta 3. maçlar oynanırken A Milli Futbol Takımımız, Samsun'da konuk ettiği Karadağ'ı İrfan Can Kahveci'nin attığı golle 1-0 mağlup etti. Namağlup yoluna devam eden Ay Yıldızlı ekibimiz, kritik virajı başarıyla dönerken grubun diğer maçında İzlanda ile Galler karşılaştı.

Haberin Devamı

Bu beraberlik Türkiyeye yarar (ÖZET) İzlanda-Galler maç sonucu: 2-2

Galler üstünlüğünü koruyamadı

11. dakikada Brennan Johnson ile öne geçen, 29. dakikada Harry Wilson ile farkı 2'ye çıkaran Galler, üstünlüğünü koruyamadı. 69. dakikada Logi Tomasson ile golü bulan İzlanda, 72. dakikada Gallerli Danny Ward'ın kendi kalesini sarsmasıyla eşitliği yakaladı. Kalan dakikalarda gol olmayınca mücadele 2-2 tamamlandı.11. dakikada Brennan Johnson ile öne geçen, 29. dakikada Harry Wilson ile farkı 2'ye çıkaran Galler, üstünlüğünü koruyamadı. 69. dakikada Logi Tomasson ile golü bulan İzlanda, 72. dakikada Gallerli Danny Ward'ın kendi kalesini sarsmasıyla eşitliği yakaladı. Kalan dakikalarda gol olmayınca mücadele 2-2 tamamlandı.

Bu beraberlik Türkiyeye yarar (ÖZET) İzlanda-Galler maç sonucu: 2-2

Bu sonuç Türkiye'ye yarar!

Laugardalsvöllur'da oynanan karşılaşmanın berabere bitmesi A Milli Takımımızın işine yaradı. Vincenzo Montella yönetimindeki milliler, 7 puanla liderliğini sürdürdü. 5 puanlı Galler, 2. sırada bulunuyor. 4 puanla İzlanda ise 3. basamakta. Puansız Karadağ son sıradan kurtulamadı.

Haberin Devamı

Gruptaki 4. maçlar 14 Ekim Pazartesi

Gruptaki 4. maçlar 14 Ekim Pazartesi günü oynanacak. İzlanda-Türkiye ve Galler-Karadağ karşılaşmalarından çıkacak sonuçlar liderliği doğrudan etkileyebilir. A Milli Takımımız, İzlanda'yı deplasmanda mağlup etmesi halinde 10 puana yükselecek liderlik kapısını sonuna kadar aralayacak.

YORUM YAZ