Arda Güler'den Türkiye-Karadağ maçına damga vuran çalım! Şov yaptı, klasını konuşturdu...

Real Madrid forması giyen A Milli Takımımızın yıldız solağı Arda Güler, Karadağ maçının ilk yarısında attığı çalımla adından söz ettirdi. Marko Bakic'e zor anlar yaşatan Arda, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

Arda Güler'den Türkiye-Karadağ maçına damga vuran çalım! Şov yaptı, klasını konuşturdu...

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4’üncü Grup’taki üçüncü maçında Karadağ'ı Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda konuk etti. Mücadelede İtalya Futbol Federasyonu’ndan Daniele Chiffi düdük çaldı. Chiffi’nin yardımcılıklarını Alessio Berti ve Luigi Rossi yaptı. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Matteo Marchetti oldu. Türkiye, grupta oynadığı ilk maçta deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kalırken, İzmir’de İzlanda’yı 3-1 mağlup etti. Karadağ ise ilk maçında deplasmanda İzlanda’ya 2-0, sahasında da Galler’e 2-1 mağlup oldu. Üçüncü maçlar haftasına 4 puanla giren Türkiye, aynı puana sahip Galler’in averajla önünde lider durumda yer aldı. 3 puanlı İzlanda 3. sırada, puanı bulunmayan Karadağ ise son sırada kaldı.

Haberin Devamı
Türkiye - Karadağ maç sonucu: 1-0

BARIŞ ALPER GERİ DÖNDÜ

Galler maçında gördüğü kırmızı kartla İzlanda maçında oynamayan Barış Alper Yılmaz, Karadağ’a karşı takımda yerini aldı. Ay-yıldızlı ekipte sakatlık nedeniyle kadrodan çıkarılan İsmail Yüksel ve Mert Günok’un yerine kaleci Berke Özer aday kadroya dahil edildi.

Arda Gülerden Türkiye-Karadağ maçına damga vuran çalım Şov yaptı, klasını konuşturdu...

BAŞKAN HACIOSMANOĞLU TRİBÜNDE

Karşılaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Karadağ Futbol Federasyonu Başkanı Dejan Savicevic, Samsun Valisi Orhan Tavlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım da izledi.

 

KAPALI GİŞE!

Türkiye ile Karadağ arasında oynanan maça taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Karşılaşmanın biletlerine tüm taraftarlar ilgi gösterirken 33 bin 919 kapasiteli stadyum için satışa çıkarılan biletler tükendi.

Haberin Devamı

Arda Gülerden Türkiye-Karadağ maçına damga vuran çalım Şov yaptı, klasını konuşturdu...

Mücadeleye Türkiye; Uğurcan Çakır, Mert Müldür, Melih Demiral, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, Hakan Çalhanoğlu, Orkun Kökçü, Yunus Akgün, Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz 11'iyle başladı.

Karadağ ise; Igor Nikic, Adam Marusic, Igor Vujacic, Nikola Sipcic, Andrija Vukcevic, Driton Camaj, Marko Bakic, Edvin Kuc, Vladimir Jovovic, Stevan Jovetic ve Nikola Krstovic 11'iyle sahada yer aldı.

ULUSLAR LİGİ'NDE 3. SINAV!

ARDA GÜLER'DEN MAÇA DAMGA VURAN ÇALIM!

A Milli Takımımızın yıldız solağı Arda Güler, Samsun'da attığı çalımla futbolseverleri mest etti. Sol kanatta topla buluşan Arda Güler'in çalımlarıyla rakibi Marko Bakic'i düşürmesi sonrası kale alanına çevirdiği topa Yunus Akgün dokunsa da Karadağ savunması kritik bir müdahale ile topun ağlara gitmesini engelledi. 19 yaşındaki oyuncumuzun klasını konuşturması ve muhteşem çalımı sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

YORUM YAZ