Bir garip olay: Polonya - Türkiye maçında golü attı! Kendini sakatladı

A Milli Futbol Takımımız, 2024 Avrupa Şampiyonası öncesi son provasını Polonya karşısında yapıyor. 12. dakikada Polonya'yı 1-0 öne geçiren Karol Świderski, gol sevincinde yaşadığı sevinçle kendisini sakatladı. Daha sonra takımın yıldızı Lewandowski de sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Detaylar haberimizde...

Bir garip olay: Polonya - Türkiye maçında golü attı! Kendini sakatladı

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 öncesi son hazırlık maçında Polonya deplasmanına çıktı. Millilerimizin ilk golü yediği sırada garip bir olay yaşandı. Yıldız futbolcu, gol sevinci sonrasında sakatlık yaşadı. 

Haberin Devamı

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda, F Grubu'nda mücadele edecek olan A Milli Futbol Takımımız son hazırlık maçında Polonya deplasmanında boy gösteriyor. EURO 2024 öncesi ay-yıldızlıların hazırlık maçında garip bir olay yaşandı.

Bir garip olay: Polonya - Türkiye maçında golü attı Kendini sakatladı

GOLÜ ATTI, SAKATLANDI!

12. dakikada Polonya'yı 1-0 öne geçiren Karol Świderski, gol sevincinde yaşadığı sevinçten dolayı sakatlandı. Polonya Milli Takımı'nın sağlık ekibi hemen sahaya girerek oyuncuya müdahalesini yaptı. 

Vincenzo Montella: Haksız bir mağlubiyet olduğunu düşünüyorum

Daha sonra oyuna devam edemeyen Karol Świderski yerini Krzysztof Piątek'e bıraktı ve yedek kulübesinde tedavisine bir süre daha devam edildi.

LEVANDOWSKI DE DEVAM EDEMEDİ!

Kacper Urbanski, 33. dakikada sakatlanan Robert Lewandowski yerine oyuna girdi. Polonya'da iki zorunlu değişiklik yapıldı. 

Polonya-Türkiye maçı sonucu: 2-1 | VİDEO
YORUM YAZ