A Milli Takımımızda Serdar Saatçı kamp kadrosuna dahil edildi

EURO 2024 için Almanya'ya hareket eden A Milli Futbol Takımımızın kamp kadrosuna Serdar Saatçı'nın dahil edildiği açıklandı.

A Milli Takımımızda Serdar Saatçı kamp kadrosuna dahil edildi

A Milli Futbol Takımımız, Polonya ile oynadığı hazırlık maçı sonrasında TSİ 16:30'da EURO 2024 için Almanya'nın Hannover kentine seyahat etti. Milli Takımımızın kamp kadrosuna bir son dakika eklemesi gerçekleştirildi. Türkiye Futbol Federasyonu, yaptığı açıklamayla Serdar Saatçı'nın milli takım kadrosuna eklendiğini duyurdu.

Haberin Devamı

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Alınan karar uyarınca Portekiz'in Braga kulübünde forma giyen Ümit Millî Takım oyuncumuz Serdar Saatçı, A Millî Takımımızın Almanya'daki kamp çalışmalarında yer almak üzere Hannover'e yolculuk edecek kafileye dahil edildi"

A Milli Takımımızda Serdar Saatçı kamp kadrosuna dahil edildi

Bir süredir İtalya ve Polonya'da ortak kamp yapan A ve Ümit Milli Takımlarımızın beraber yaptıkları çalışmalar tamamlandı. Bugün A Milli Takımımızın EURO 2024 kampı için Almanya'ya gidişi, Ümit Milli Takımımızın ise Türkiye'ye dönüşü öncesinde iki takımımızın teknik heyet ve futbolcuları öğle yemeğinde bir araya geldi. Daha sonra Ümit Milli Takım oyuncuları, A Millî Takım oyuncularına EURO 2024 maçları için başarılar dilerken seyahat öncesi A Milli Takımımızın kadrosuna Serdar Saatçı da dahil edildi.

YORUM YAZ