Weghorst'un yeni takımı belli oldu: Sağlık kontrolünden geçecek

Bir dönem Beşiktaş forması da giyen ve adı son zamanlarda Trabzonspor ile anılan Wout Weghorst'un yeni takımı belli oldu. Yıldız oyuncu bugün sağlık kontrolünden geçecek. İşte detaylar...

Weghorst'un yeni takımı belli oldu: Sağlık kontrolünden geçecek

Süper Lig'de daha önce Beşiktaş forması giyen ve adı son zamanlarda Trabzonspor ile anılan Wout Weghorst'un yeni takımı belli oldu.

Haberin Devamı

2022 yılında, İngiliz ekibi Burnley'den siyah-beyazlılara kiralık olarak transfer olan Hollandalı yıldız ligin ilk yarısını Beşiktaş'ta geçirdi. Performansıyla taraftarların sevgilisi olmayı başaran yıldız oyuncu devre arasında sürpriz bir şekilde Manchester United'a transfer olmuştu.

Daha sonra bir dönem Hoffenheim'da da kiralık olarak forma giyen Weghorst, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇECEK

Trabzonspor'un transfer listesine giren Weghorst'a başka teklifler de vardı. 32 yaşındaki oyuncu teknik direktörlük görevine Francesco Farioli'yi getiren Ajax ile anlaşmaya vardı. Weghorst bugün Amsterdam'da sağlık kontrolünden geçecek.

Haberin Devamı

Hollanda basınında yer alan haberlere göre, Ajax bu transfer için Burnley'e 5 milyon Euro civarında bir bonservis ödeyecek.

YORUM YAZ