EURO 2024'ten TFF 1. Lig'e transfer... Iğdır FK'dan flaş hamle!

TFF 1. Lig'in yeni ekiplerinden olan Iğdır FK, Slovenya Milli Takımı ile EURO 2024’te mücadele eden Alanyasporlu Jure Balkovec’i transfer listesine ekledi.

EURO 2024'ten TFF 1. Lig'e transfer... Iğdır FK'dan flaş hamle!

TFF 2. Lig’de şampiyon olarak tarihinde ilk kez 1. Lig’de oynama hakkını elde eden Iğdır FK, Süper Lig için gözünü kararttı. Ciddi bir bütçeyle güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Doğu Anadolu ekibi, gözünü Alanyaspor’un Slovenya Milli Takımı’nın EURO 2024 kadrosunda yer alan futbolcusu Jure Balkovec’e dikti.

Haberin Devamı

EURO 2024ten TFF 1. Lige transfer... Iğdır FKdan flaş hamle

Henüz karar vermedi

2022-2023 sezonu öncesinde Fatih Karagümrük’ten Alanyaspor’a transfer olan 29 yaşındaki futbolcu, imzaladığı 2+1 yıllık sözleşmesinin 2 yılını doldurdu. Büyük hedeflerle hazırlıklarını sürdüren Iğdır ekibinden resmi teklif alan başarılı sol bek, henüz kararını vermedi.

Avrupa Şampiyonası’nın bitmesi bekleniyor

Halen Avrupa Şampiyonası’nda yer alan Slovenya Milli Takımı’nın kadrosunda yer alan Balkovec, kararını şampiyona sonrasına saklıyor. C Grubu’nda mücadele veren Slovenya’nın turnuvaya vedasının ardından başarılı futbolcunun net bir karar vermesi bekleniyor.

EURO 2024ten TFF 1. Lige transfer... Iğdır FKdan flaş hamle

Türkiye’de 128 maça çıktı

Türkiye’de Fatih Karagümrük ve Alanyaspor formalarını 4 sene boyunca terleten Balkovec, Süper Lig’de 120, Türkiye Kupası’nda ise 8 maçta süre alırken, 11 gol ve 11 asist üretti. Geçtiğimiz sezon Alanyaspor ile Süper Lig’de 28, Türkiye Kupası’nda da 3 olmak üzere 31 maçta boy gösteren Sloven futbolcu, 2 bin 337 dakikada 4 gol ve 1 asist kaydetti. (Ajansspor)

YORUM YAZ