Transferde son dakika: Beşiktaş, İspanyol stoperin peşinde!

Yeni sezonun transfer çalışmalarına hız veren Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş'ın Mallorca'nın 24 yaşındaki İspanyol stoperi Jose Copete ile ilgilendiği iddia edildi.

Transferde son dakika: Beşiktaş, İspanyol stoperin peşinde!

Yeni sezona iddialı bir kadro kurmak için hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, transfer çalışmalarına başladı. Teknik direktörlüğe Giovanni van Bronckhorst'u, Futbol A.Ş. Danışmanlığı görevine Brad Friedel'ı getiren Kara Kartal, stoper transferinde rotayı İspanya'ya çevirdi.

Haberin Devamı

Hedef Jose Copete

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Siyah Beyazlı ekip Jose Copete ile ilgileniyor. Beşiktaş'ın 24 yaşındaki İspanyol stoperin transferi için kısa süre içerisinde Mallorca ile resmi temas kuracağı kulübe yakın kaynaklar tarafından gelen haberler arasında.

Transferde son dakika: Beşiktaş, İspanyol stoperin peşinde

Geçtiğimiz sezon 27 resmi maça çıkan ve 1 gol, 1 asistle oynayan Jose Copete'nin güncel piyasa değeri 2.8 milyon Euro.

Güncel piyasa değeri 2.8 milyon Euro

Stoper'in yanı sıra sol bekte de oynayabilen Copete'nin güncel piyasa değeri 2.8 milyon Euro. Geçtiğimiz sezon LaLiga'da 19, Kral Kupası'nda 8 maça çıkan 24 yaşındaki oyuncu, 2047 dakika sahada kaldı. Copete'nin Mallorca ile olan sözleşmesi Haziran 2026'da sona erecek.

Thiago Almada'dan olağanüstü gol!

Jose Copete'nin kariyeri

Haberin Devamı

Ecija altyapısından yetişen ve burada profesyonel olan Copete, Cordoba macerası sonrası Villarreal'in B ve C takımlarında oynadıktan sonra bir dönem kiralık olarak Penya Deportiva forması giydi. Ponferradina'nın ardından Temmuz 2022'de Mallorca'ya transfer olan İspanyol stoper, Kırmızı Siyahlı ekipte çıktığı 58 resmi maçta 2 gol, 1 asistle oynadı.

HEDEF REAL'İN İNADINI KIRMAK!

YORUM YAZ