Trabzonspor'un transferde şov haftası! Hedef Marcelino Nunez

Scout ekibinin ve teknik direktör Abdullah Avcı’nın tam not verdiği Marcelino Nunez için Trabzonspor Yönetimi teklifini artırdı. Bonservis önerisini 3.5’tan 4.5 milyon Euro’ya çıkartan BordoMavililer, 24 yaşındaki Şilili orta saha oyuncusuyla da temasta...

Trabzonspor'un transferde şov haftası! Hedef Marcelino Nunez

Transfere hızlı giren Trabzonspor, 1 Temmuz’da başlayacak yurt dışı kampı öncesi iyice vites artırdı. Orta sahaya üst düzey bir oyuncu almak isteyen Bordo-Mavililer, Marcelino Nunez konusunda yoğun uğraş veriyor. Norwich forması giyen 24 yaşındaki Şilili yıldıza, hem scout ekibi hem de teknik direktör Abdullah Avcı tam not verdi.

Haberin Devamı

Nunez’in orta alandaki eksik parçayı tamamlayacağı düşünülürken, kısa-orta vadede önemli bonservis kazancı sağlayabileceği de öngörülüyor. İlk etapta 3.5 milyon Euro’luk teklif yapan Bordo-Mavili yönetim, rakamı yükseltti ve 4.5 milyon Euro’ya çıkardı. İngiliz ekibiyle yoğun şekilde pazarlıklar devam ederken, Nunez’le de temaslar sürüyor.

BONSERVİSİ YÜKSEK

26 kez Şili Milli Takımı’nın formasını giyen ve 5 gol atan Nunez’in Championship ekibiyle 2 yıl daha kontratı bulunuyor. İngiliz kulübünün bonservis beklentisini henüz yüksek seviyelerde tuttuğu öğrenilirken, Trabzonspor rakamı aşağıya çekmeye çalışıyor. Merkezde 6 ve 8 numara pozisyonunda görev yapan Nunez, dinamizmi, top tekniği ve mücadelesiyle öne çıkıyor.

Haberin Devamı

Trabzonsporun transferde şov haftası Hedef Marcelino Nunez

TRANSFERDE ŞOV HAFTASI

Türkiye’de transfer dönemi bugün resmen başlıyor ve 13 Eylül’e kadar sürecek. Trabzonspor’un anlaşmaya vardığı isimleri sırayla açıklaması bekleniyor. Barisic ve Lundstram dün Trabzon’a gelirken, Draguş ve Nwakaeme konusunda da KAP duyurusu yapılacak. Ayrıca Ozan Tufan ve Cihan Çanak transferleri bitirildi. Toplamda 6 yeni oyuncuyu kadrosuna katan Fırtına, stoper, forvet ve orta saha bölgelerine de ilk 11 için takviyeler gerçekleştirecek. Gidenlerin durumuna göre yaz dönemindeki transfer sayısının 10 ile 15 arasında olması muhtemel.

TRABZONSPOR SAHAYA İNİYOR

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda 25 Temmuz’da ilk maçına çıkacak olan Trabzonspor, Ruzemberok (Slovakya)- Tobol (Kazakistan) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. BordoMavililer yeni sezon hazırlıklarına bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde start verecek. 1 Temmuz’da ise Macaristan kampı başlayacak ve 2 hafta sürecek. Burada en az 2 hazırlık maçı oynanması planlanıyor. Sonrasında Trabzon’a dönecek olan Fırtına, Avrupa mücadelesinin hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek.

Trabzonsporun transferde şov haftası Hedef Marcelino Nunez

YORUM YAZ