SON DAKİKA! TFF'den Arda Güler açıklaması! 'Önemle hatırlatırız'

Türkiye Futbol Federasyonu, milli futbolcu Arda Güler ve A Milli Futbol Takımı'nın Teknik Direktörü Montella'nın Çekya maçı öncesi yapılan son antrenmanda kamuoyuna yansıyan görüntülerle ilgili bir açıklama yayımladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Takım'ın yaptığı antrenmanda gündem olan Arda Güler'in görüntüleriyle ilgili açıklama yaptı.

Haberin Devamı

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde: 

"A Millî Takımımızın bu akşam gerçekleştirilen antrenmanı sırasında, televizyon kameralarına yansıyan görüntüler üzerine yorum yapılarak oluşturulmuş bir video, sosyal medya mecraları üzerinden dolaşıma sokulmuştur.

Antrenman öncesinde millî futbolcumuz Arda Güler'in kasığındaki ağrı nedeniyle, Çekya maçına kendisini en sağlıklı şekilde hazırlayabilmek adına, bireysel çalışma yapması konusunda teknik heyetimiz ve oyuncu arasında fikir birliğine varılmıştır.

İlgili videoda görülen çalışma, Arda Güler için belirlenen kapsamda olmayıp, millî futbolcumuz daha sonra koruyucu amaçlı lineer çalışmasına yönlendirilmiştir. 

Kalbi Türk Millî Takımı için atan sağ duyulu vatandaşlarımızın bu tür içeriklere itibar etmemesi gerektiğini önemle hatırlatırız. "

Haberin Devamı

SON DAKİKA TFFden Arda Güler açıklaması Önemle hatırlatırız

NE OLMUŞTU?

A Milli Futbol Takımı'nda oyuncuların ısınma çalışmaları sonrası taktik çalışmalarına geçildiği sırada Arda Güler eline yelek aldı. Bu sırada Vincenzo Montella hemen o bölgeye geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Arda Güler açıklaması

Arda Güler'in elinden yeleği alan Vincenzo Montella, Yusuf Yazıcı'ya yeleği uzattı. Vincenzo Montella'nın bu hamlesi sonrası Arda Güler'e yönelik konuştuğu gözlemlendi. Arda Güler daha sonra Vincenzo Montella'nın yanından ayrıldı ve Selçuk Şahin'in olduğu bölgeye gitti.

Genç on numara takım arkadaşlarının olduğu bölgeden uzaklaştı ve yardımcı antrenörlerle görüştükten sonra bireysel antrenmana başladı. Arda Güler'in bu görüntüsü sosyal medyada kısa sürede gündem oldu

Taraftarların, Vincenzo Montella'nın Arda Güler'e yönelik bu yaklaşımı sonrası tepki gösteren paylaşımlarda bulunduğu gözlemlendi.

YORUM YAZ