Trabzonspor'un Hatayspor kabusu! Fırtına yine durdu...

Geçen hafta evinde Konyaspor'u devirerek ilk galibiyetini alan Trabzonspor, Hatayspor karşısında deplasmanda kazanarak seri yakalam hedefine ulaşamadı. Bordo-Mavililer'in Hatayspor'a karşı kötü serisi de devam etti.

Trabzonspor'un Hatayspor kabusu! Fırtına yine durdu...

Sezona üst üste 5 beraberlikle başlayan ve tarihinin kötü başlangıçlarından birine imza atan Trabzonspor, Konyaspor galibiyetiyle nefes almıştı. Hatayspor deplasmanında yine tek hedef 3 puandı. Fakat henüz 14. dakikada Bordo-Mavililer geriye düştü. Sonrasında 1-2 önemli fırsat yakalansa da, Fırtına bunları değerlendiremedi. İkinci yarıda Draguş’un kafasında Banza biraz da şansının yardımıyla topu ağlara gönderip, skoru eşitledi. Devamında Karadeniz ekibi gol arasa da, beklenen tempoyu yakalayamadı. Rakibine baskı kurmakta zorlandı. Şenol Güneş kulübeden hamleler yapsa da, sonuç değişmedi.

Haberin Devamı
Şenol Güneş: Şu anda oynadığımız oyun tatmin edici değil

ZORLU FİKSTÜR BAŞLIYOR

Bordo-Mavililer, bu sezonki 7. lig maçında 6. beraberliğini alırken, dış sahada siftah yapma fırsatını da kaçırdı. Milli araya moralsiz giren Trabzonspor, Galatasaray bugün kazanırsa zirvenin tam 13 puan gerisinde kalacak. Milli aradan sonra ise ligde sırasıyla Başakşehir, Göztepe (d), Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor (d) maçları var. Yani zorlu fikstüre giriliyor.

Trabzonsporun Hatayspor kabusu Fırtına yine durdu...

BANZA ATTI AMA YETMEDİ

Konyaspor maçında geçen hafta 2 kez ağları havalandıran Simon Banza, Hatayspor’u da boş geçmedi. Kongolu forvet, karşılaşma boyunca istediği topları almakta zorlanmasına rağmen 48. dakikada kenar ortada Draguş’un kafayla pasında topu filelere yolladı. Pozisyonda şansının da yardım ettiği Banza, Bordo Mavili formayla 3. golünü attı. Yıldız oyuncu, bir önceki deplasmanda Gaziantep ağlarını da sarsmıştı fakat bu gol VAR’da iptal edilmişti.

Haberin Devamı

Trabzonsporun Hatayspor kabusu Fırtına yine durdu...

DRAGUŞ'TAN İLK ASİST

Yaz transfer döneminde büyük umutlarla takıma katılan Denis Draguş, dün akşam Hatayspor mücadelesinde ilk 11’deydi. 25 yaşındaki oyuncu, 48. dakikada Banza’nın attığı golde pası veren isim oldu. Rumen futbolcu, sahada kaldığı süre içerisinde ise fırsatları değerlendiremedi. Draguş, 2’si isabetli olmak üzere rakip kaleye tam 4 şut attı. Draguş, Bordo-Mavili forma altında çıktığı 12 maçta 1 kez rakip fileleri havalandırdı ve 1 gol pası verdi.

Trabzonsporun Hatayspor kabusu Fırtına yine durdu...

BARDHI ZORU BAŞARDI

Şenol Güneş’in ısrarla şans verdiği ve orta sahada takıma liderlik etmesini istediği Enis Bardhi, Hatayspor maçında yine etkisizdi. Kuzey Makedonyalı futbolcu, silik bir futbol ortaya koyarken 40. dakikada ise çok önemli bir şans geldi. Lundstram’ın pasında kaleci kalede değildi. Fakat Bardhi, topu çizgi üzerindeki tek isim Kilama’ya nişanladı ve Trabzonspor’u mutlak bir golden etti. Bardhi, 73. dakikada Umut Güneş’e yerini bıraktı. Umut, bu sezonki ilk lig maçına çıktı.

Trabzonsporun Hatayspor kabusu Fırtına yine durdu...

UĞURCAN AYAKTA TUTTU

14. dakikada Görkem’in şutunda topu ağlarında gören Uğurcan Çakır, özellikle ikinci yarıda çok önemli kurtarışlar yaptı. Hatta son bölümlerde Hatayspor’un ikinci gole fazlasıyla yaklaştığı pozisyonlar vardı ancak kaptanı geçemediler. Trabzonspor’un yıldız file bekçisi dünkü mücadeleyi 5 kurtarışla tamamladı ve 1 puanın alınmasındaki en önemli faktörlerden biriydi.

Haberin Devamı

Trabzonsporun Hatayspor kabusu Fırtına yine durdu...

HATAYSPOR KABUSU!

Deplasmanda bu sezon galibiyeti bulunmayan Trabzonspor, ilki başarmak için sahadaydı. Fakat Hatay deplasmanı yine sıkıntılı geçti. 1-0 geriye düştüğü maçta 1 puan alabilen Bordo-Mavililer, bundan önceki son 3 Hatay deplasmanında 2 yenilgi ve 1 beraberlik elde etmişti. Son yıllarda Hatayspor’a konuk olduğu karşılaşmalarda büyük sıkıntı yaşayan Karadeniz ekibi, 7 lig maçı sonunda 9 puanda kaldı. Rıza Çalımbay’ın çalıştırdığı Hatayspor’un galibiyet hasreti sürüyor. Bordo Beyazlılar, Kayserispor ve Adana Demirspor’la birlikte Süper Lig’de 3 puan alamayan 3 takımdan biri konumunda.

DEPLASMAN SIKINTISI

Trabzonspor ise yenilgisiz yoluna devam etmesine rağmen sezonun henüz başında yaşadığı puan kayıplarıyla zirvenin uzağında kaldı. Öte yandan Fırtına, 3’ü lig olmak üzere toplamda son 5 deplasmanda maçında gol atamamıştı. Dün dış sahada bu seriyi bozdu fakat ikinciyi atamayınca, 2 puan kaybetti.

Haberin Devamı

Trabzonsporun Hatayspor kabusu Fırtına yine durdu...

YORUM YAZ