Trabzonspor'da Şenol Güneş yine istediğini alamadı! Rıza Çalımbay'a diş geçiremiyor...

Trabzonspor'un başındaki galibiyet hasretini Konyaspor maçıyla sonlandıran Şenol Günşe, Hatayspor karşısında bir seriye başlamanın peşindeydi. Fakat deneyimli teknik adamın öğrencileri, Akdeniz ekibi karşısında sahadan bir kez daha bir puanla ayrılmaktan kurtulamazken Şenol Güneş'in de Rıza Çalımbay'a karşı kazanamama serisi 3 maça çıktı.

Trabzonspor'da Şenol Güneş yine istediğini alamadı! Rıza Çalımbay'a diş geçiremiyor...

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Hatayspor deplasmanında birtakım zorunlu değişiklikler yapmak zorunda kaldı. Sakatlığı bulunan Ozan Tufan, Denswil ve Anthony Nwakaeme, formasından uzak kaldı. Bu 3 futbolcunun yerine ise John Lundstram, Serdar Saatçı ve Denis Draguş sahne aldı. Mücadele öncesinde de mutlak galibiyet hedefinden bahseden Güneş, “Bütün oyuncular önemli. Alınan tüm oyuncular, şans geldiğinde iyi kullanarak takıma katkı vermeli. Bu maçta da güzel bir sonuç istiyorum. Hatayspor da zor bir dönemden geçiyor.

Haberin Devamı

HAMLELERİ TUTMADI

Oyun adına doğruları yaptığımızda kazanmayı bekliyorum. Kazanmak istemeyen Trabzonspor’un sahada ne işi var?” ifadelerini kullandı. Fakat 90 dakika sonunda Bordo-Mavililer, sahadan beraberlikle ayrılmaktan kurtulamadı. Güneş, ikinci yarıya da Okay Yokuşlu-Cham değişikliği ile başladı. Son bölümde yapılan hamlelerde de tutmayınca Fırtına sahadan üzgün ayrıldı.

Trabzonsporda Şenol Güneş yine istediğini alamadı Rıza Çalımbaya diş geçiremiyor...

RIZA ÇALIMBAY'A DİŞ GEÇİREMİYOR

Şenol Güneş, Rıza Çalımbay’a karşı rakip olduğu son 2 maçta galibiyet yüzü görememişti. Deneyimli teknik adam, Beşiktaş’ın başındayken, söz konusu 2 karşılaşmada ise Çalımbay; Sivasspor ve Konyaspor’u çalıştırıyordu. Güneş, bu maçlardan 1 beraberlik ve 1 yenilgi çıkardı. Fırtına’nın hocası, dün akşam da sahadan istediğini alamadı. Güneş’in, Çalımbay’a karşı galibiyet hasreti 3 maça yükselmiş oldu. Bu arada ligde şu an çalışan hocalar arasında en tecrübeli iki ismi karşı karşıya gelmiş oldu. Rıza Çalımbay ligde 641, Güneş ise 617. maçını geride bıraktı.

Haberin Devamı

 

Trabzonsporda Şenol Güneş yine istediğini alamadı Rıza Çalımbaya diş geçiremiyor...

YORUM YAZ