Trabzonsporlu Enis Destan'ın annesi Abdullah Avcı'ya 'Dünyayı dar ederim' dedi sonra da bakın ne yaptı

Rapid Wien'e elendikten sonra lige dönen Trabzonspor'da Abdullah Avcı'ya tepkiler dinmek bilmiyor. Taraftar tepkilerinin yankıları henüz dinmezken bu kez isyan eden Enis Destan'ın annesi Gül Destan tecrübeli teknik adama sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Ancak yaptığı paylaşımdan saatler sonra bir paylaşım daha yaparak kafaları karıştırdı.

Trabzonsporlu Enis Destan'ın annesi Abdullah Avcı'ya 'Dünyayı dar ederim' dedi sonra da bakın ne yaptı

Rapid Wien'e elenen ve Avrupa yoluna Konferans Ligi'nde devam edecek olan Trabzonspor'da sular durulmuyor. Bordo-mavililerde bu kez Enis Destan krizi yaşanıyor.

Haberin Devamı

Abdullah Avcı dönemiyle birlikte süre bulmakta zorlanan genç yıldız Enis Destan'ın annesi Gül Destan, teknik direktör Abdullah Avcı için tehdit vari sözler içeren paylaşımlarda bulundu. 

'SANA BU DÜNYAYI DAR EDERİM'

"Sayın hocam, buradan sesleniyorum, oğlum Enis ile aranızda ne sorun var? Enis oynamak istiyor, siz son 5 veya 10 dakika süre veriyorsunuz. O yetmiyor bir de ters konuşuyorsunuz. Takım kaç haftadır yeniliyor. Enis son derece üzgün, bir de siz üzerine gidiyorsunuz, neden? Enis'in kılına zarar gelirse dünyayı dar ederim, bunu herkes bilsin!" diyen Gül Destan sözlerine şöyle devam etti:

Trabzonsporlu Enis Destanın annesi Abdullah Avcıya Dünyayı dar ederim dedi sonra da bakın ne yaptı

"Enis pırıl pırıl, yetenekli pivot santrfor. Süre verildiği takdirde elinden gelenin fazlasını yapıyor. Lakin diğerlerinin 90 dakika süre alıp da hiç katkıda bulunmadığı gibi Enis takım için sahada savaş verirken hakemle tartışabilir, gayet normal. Takımı önemsemese, değer vermese umurunda bile olmaz. Bunun için bahanelere sığınıp da Enis'e hakaret edemezsiniz. Siz, defalarca arayarak Enis'i transfer ettiniz. Şimdi neden bu şekilde davranıyorsunuz. "Diğerini 90 dakika, Enis'i 5 dakika" sizin adaletiniz bu mu? Enis'in takımın 1. forveti olması gerekirken..."

Haberin Devamı

"SONRA SİZİNLE DE UĞRAŞIRLAR"
"Sizlere diyorum ki; Oğlumla uğraşmayın sonra sizinle de uğraşırlar, bilmem anlatabildim mi! Oğlunuz yaşında, bir baba gibi davranın kaybetmezsiniz, kazanırsınız."

ÖNCE TEHDİT ETTİ SONRA 'BİR SORUNUM YOK' DEDİ

Ancak bu sözlerden saatler sonra anne Destan bu kez Abdullah Avcı ile herhangi bir sorunu olmadığını belirttiği bir paylaşım yaparak kafaları karıştırdı. O açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Trabzonsporlu Enis Destanın annesi Abdullah Avcıya Dünyayı dar ederim dedi sonra da bakın ne yaptı

"Timsahlar her zamanki gibi yine ortalığı karıştırmaya çıkmışlar. Allah ıslah etsin. Kötü her yerde kötüdür, değişmez. Benim ve oğlumun hocamızla hiçbir sorunumuz yok olmaz da. Tek kızdığım nokta Enis'in çok az süre alması."

YORUM YAZ