Göztepe-Fenerbahçe maçında Başkan Ali Koç'u itip yere düşüren Fatih Özkan kimdir?

Göztepe-Fenerbahçe maçında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u arkadan iterek düşüren Fatih Özkan gözaltına alındı. Fatih Özkan'ın daha önce Göztepe-Altay maçında da çıkan olaylardan sonra, kasten öldürmeye teşebbüs suçuna yardımdan yargılandığı iddia edilmişti fakat kişilerin aynı şahıs olmadığı ve sadece isim benzerliği olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç devre arasında protokol tribünü terk edip, sarı-lacivertlilerin yer aldığı deplasman tribününe geçti. Başkan Koç, güvenlik ekipleriyle birlikte Göztepeli taraftarların olduğu güney kale arkası tribününde geçip Fenerbahçeli futbolseverlerin maçı izlediği alana girdi. Göztepeli taraftarların Koç’a yabancı maddeler attığı görüldü.

Haberin Devamı
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a İzmir'de saldırı! Yere düştü, taraftar sahaya girdi

Tribünden büyük tepki

Ali Koç ve Fenerbahçe yönetiminin, sarı-lacivertli taraftarların tribünde yaşadığı karışıklığa müdahale etmek için sahaya girdiği öğrenildi. Ardından tekrar tribünden çıkıp maçın oynandığı esnada tekrar güney kale arkasından geçen Ali Koç'a büyük tepki yağdı. Ali Koç, çıkış tüneline giderken arkadan itildi ve yere düşürüldü. Başkan Koç'un başına su şisesi geldiği gözlenirken maça ara verildi.

Göztepe-Fenerbahçe maçında Başkan Ali Koçu itip yere düşüren Fatih Özkan kimdir

Yeniden protokol tribününe geri döndü

Yoğun koruma ekibiyle tünele gelen Ali Koç, yeniden protokol tribününe geri döndü. Ali Koç, protokol tribününe dönerken Göztepe CEO’su Kerem Ertan Koç'a tepki gösterdi. Karşılaşma daha sonra kaldığı yerden devam etti.

Başkan Koç’u Fatih Özkan isimli görevli düşürdü

Haberin Devamı

Göztepe – Fenerbahçe karşılaşmasının ikinci yarısında sahaya girip Fenerbahçe tribünlerine giden ardından dönüşte yere düşen Ali Koç’u Fatih Özkan isminde bir görevlinin ittiği ifade edildi. Yoğun güvenlik koruması eşliğinde güney tribünün önünden geçtiği sırada Özkan tarafından fiziksel müdahaleye maruz kalan Koç bir anda kendini yerde buldu. Fatih Özkan’ın Göztepe’de resmi bir yönetici olmadığı sadece görevli olduğu açıklandı.

Göztepe-Fenerbahçe maçında Başkan Ali Koçu itip yere düşüren Fatih Özkan kimdir

 

Olaylı Göztepe-Altay maçındaki kişiyle isim benzerliği

Fatih Özkan'ın daha önce Göztepe-Altay maçında da çıkan olaylardan sonra, kasten öldürmeye teşebbüs suçuna yardımdan yargılandığı iddia edilmişti fakat kişilerin aynı şahıs olmadığı ve sadece isim benzerliği olduğu öğrenildi.

Ali Koç'u iten Fatih Özkan kimdir?

Göztepe - Fenerbahçe mücadelesinde Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç'a saldıran kişi olan Fatih Özkan'ın kim olduğu merak konusu. Arama motorlarında Fatih Özkan kimdir, kaç yaşında, nereli? Fatih Özkan ne iş yapıyor? sorularının yanıtları araştırılıyor. Göztepe görevlisi Fatih Özkan'ın Ali Koç'u iterek düşürmesinin ardından gözaltına alındığı iddia ediliyor.

YORUM YAZ