Trabzonspor'da yerli operasyonu! Birçok oyuncu ile temasa geçildi

Kadrodaki yerli havuzunu mutlaka güçlendirmek isteyen Trabzonspor, iç piyasadan 3 isimle ilgileniyor. Bordo-Mavililer, çok iyi bir sezon geçiren Efkan Bekiroğlu’nun yanı sıra Gaziantep’in kanat oyuncusu Mustafa Eskihellaç ve Rize’nin stoperi Emirhan Topçu konusunda nabız yokluyor.

Trabzonspor'da yerli operasyonu! Birçok oyuncu ile temasa geçildi

İlk 11’e nokta atışı yabancı takviyeler yapmak için yoğun uğraş veren Trabzonspor, diğer taraftan yerli rotasyonunu genişletmek amacında. Gurbetçi oyuncular Eray Cömert (stoper), Cihan Çanak (10 numara-kanat) ve Can Bozdoğan (orta saha) listede. Bu üçlüye ek olarak iç piyasada da nabız yoklanan oyuncular var... Bunların başında Efkan Bekiroğlu geliyor. Ankaragücü’nde çok iyi bir performans ortaya koyan ancak Başkent ekibinin küme düşmesini engelleyemeyen 28 yaşındaki Efkan, Süper Lig’de 30 maçta 9 kez ağları havalandırırken, 6 da asist yaptı. Efkan, alt ligde mücadele edecek olan Ankaragücü’nden ayrılmayı düşünüyor. Bordo-Mavili yönetimin, bonservis konusunda temaslara başladığı öğrenildi. Efkan orta alanda hem 8 hem de 10 numara pozisyonlarında görev yapıyor.

Haberin Devamı

1 sene kontratları kaldı

Gündemdeki diğer 2 isim; Mustafa Eskihellaç ile Emirhan Topçu. Trabzonlu Mustafa’nın hem her iki kanatta hem de bekte oynaması, Abdullah Avcı tarafından büyük avantaj olarak görülüyor. Tecrübeli hoca, Mustafa’yı joker adam olarak kullanabilir. 27 yaşındaki oyuncunun Gaziantep FK ile 1 yıl kontratı kaldı. Emirhan ise Çaykur Rizespor’da bu sezon sergilediği oyunla bazı Avrupa ekiplerinin de dikkatini çekmiş durumda. 23 yaşındaki Emirhan’ın da Mustafa gibi kulübüyle 1 sene sözleşmesi var. Emirhan ve Eray Cömert ikilisinden birinin yerli stoper olarak kadroya katılması hedefleniyor.

Trabzonsporda yerli operasyonu Birçok oyuncu ile temasa geçildi

Cham için sıkı pres

Hem Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın hem de teknik direktör Abdullah Avcı’nın transferi konusunda oldukça istekli olduğu Muhammed Cham için pazarlıklar yoğun şekilde devam ediyor. 23 yaşındaki Avusturyalı yıldız ile görüşmelerde anlaşma noktasına gelinmişti fakat bonservis problemi hâlâ çözülmüş değil. Clermont, 7 milyon Euro’nun altına inmiyor. Bordo-Mavililer ise en son 5 milyon Euro seviyesine çıkmıştı. Trabzonspor Yönetimi, Fransız kulübünün inadını kırmaya çalışıyor. 10 numara ve kanatta görev yapan Cham, Batista Mendy gibi kısa vadede yüksek teklif getirme potansiyeline sahip. Dolayısıyla Başkan Doğan, bu transferi mutlaka bitirmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Fortounis’le sıcak temas

Sezon bitmeden ismi gündeme giren Fortounis’in menajerinin Trabzonspor’la temasa geçtiği öğrenildi. Olympiakos ile kontratı biten Yunan yıldız, tekliflere göre geleceğiyle ilgili karar verecek. 31 yaşındaki 10 numara, bu sezon Konferans Ligi şampiyonluğu yaşarken, tüm kulvarlarda çıktığı 49 resmi maçta 11 gol, 19 asistlik skor katkısı göstermişti. Abdullah Avcı’nın Fortounis konusunda kararının netleşmesine göre Bordo-Mavililer resmi teklifte bulunacak.

Trabzonsporda yerli operasyonu Birçok oyuncu ile temasa geçildi

Yeni transferler veda etti...

Trabzonspor’un haftalar önce transferlerini bitirdiği Lundstram ve Barisic, Glasgow Rangers’a veda etti. İskoç kulübü de iki oyuncusu için özel bir video hazırladığı ve bugüne kadarki katkılarından dolayı teşekkür etti. Ön anlaşma imzalanan Lundstram ve Barisic’in, transfer döneminin resmen başlamasının ardından açıklanmaları bekleniyor. Her iki oyuncu da 24 Haziran’da start alacak yeni sezon hazırlıklarına katılacaklar.

YORUM YAZ