Victor Osimhen'den ayrılık sözleri: "Hep kalbimde olacak"
Süper Lig'de deplasmanda konuk olduğu Samsunspor'u 2-0 yenen Galatasaray'da yıldız oyuncu Victor Osimhen karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda karşılaştığı Samsunspor'u 2-0 yenen Galatasaray'da, ikinci golü kaydeden Victor Osimhen karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.
Haberin Devamı ›
"TOPA SAHİP OLMALIYDIK"
İlk yarıda fazla acele ettiklerini söyleyen Osimhen, "İlk yarıda biraz acele ettik, kendimizi göstermek istedik. Biraz daha topa sahip olmamız gerekiyordu. Rakibimizi biliyorduk, onların avantajına oldu. İkinci yarıda daha sabırlı oynadık. Gol attığım için mutluyum. Bunun üzerine devam etmeliyiz." ifadelerini kullandı.
"AVANTAJLI OLAN BİZİZ"
Şampiyonluk yarışında avantajın kendilerinde olduğunu belirten Osimhen şu sözlerle devam etti:
"Odak bizim üzerimizde. Takım olarak üzerimizde sorumluluk var. Her maçı kazanmak istiyoruz. Bu kalitemiz var. Rakiplerin üstesinden gelmek ve bu kupayı kaldırmak için mücadele etmeliyiz. Şu anda avantajlı olan biziz ama kolay olmayacak."
"SONSUZA KADAR KALBİMDE OLACAK"
Haberin Devamı ›
Son olarak çıkan transfer haberleri için konuşan Victor Osimhen şu sözlerle cümlelerini noktaladı:
"Benimle alakalı söylentiler var ama ben anı yaşıyorum. Keyfime bakıyorum. Bana kulüp yardımcı oldu, sadece bana da değil ailem ve arkadaşlarıma da yardım ettiler. Sezon sonu bakacağız ama sonsuza kadar Galatasaray kalbimde olacak."