Trabzonspor'da Trezeguet'in yeni takımı belli oldu! İlaç gibi teklif...

Trabzonspor'un Mısırlı yıldızı, Suudi Arabistan ekibi Al-Fateh’e transfer olmak üzere... Trezeguet’nin teklife sıcak baktığı öğrenilirken yabancı kontenjanını açmaya çalışan Trabzonspor’un iyi bir gelir elde etmesi bekleniyor. Detaylara göz atalım...

Şampiyonluk sezonunun ardından 4 milyon Euro bonservisle Aston Villa’dan kadroya katılan Trezeguet, Trabzonspor’dan ayrılmaya hazırlanıyor...

Haberin Devamı

İlaç gibi teklif!

Muhammed Cham’ın transferi sonrası kadrodaki yabancı sayısı 15’e çıkarken, Teklic kiralık olarak gönderilecek. Fakat yabancı forvet için bir ismin daha gitmesi gerekiyor. Denswil ve Bardhi’nin ayrılığa sıcak bakmaması nedeniyle yönetim köşeye sıkışırken, Trezeguet’ye gelen teklif ilaç oldu.

Trabzonsporda Trezeguetin yeni takımı belli oldu İlaç gibi teklif...

Resmiyete dökülecek

Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Fateh, Mısırlı yıldızın menajeriyle yaptığı görüşmelerde prensip anlaşmasına vardı. Trezeguet’nin de ayrılık konusunda sıkıntı yaratmadığı öğrenilirken, kısa zamanda bu transferin resmiyete dökülmesi bekleniyor.

Forvete hem yer hem bütçe

Trabzonspor’un Trezeguet’nin satışında 4-5 milyon Euro civarı bir gelir elde etmesi bekleniyor. Bu hamleyle hem yabancı kontenjanında yer açılacak hem de forvet transferine bütçe oluşturulacak. Trezeguet’nin ayrılığı sonrası sol kanat rotasyonunda Orsic-Nwakaeme ikilisi olacak.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Trezeguetin yeni takımı belli oldu İlaç gibi teklif...

YORUM YAZ