Galatasaray'da transfer bombaları patlıyor! Süper Lig'e yıldız yağacak...

Atletico Madrid’den ayrılan İspanyol sol stoper Mario Hermoso, imza ücreti de dahil olmak üzere yıllık 5.5 milyon Euro’ya Galatasaray’ın teklifini kabul etti. Monaco’nun sol beki Jakobs’la 2 milyon Euro kiralama ücreti ve 8 milyon Euro’luk zorunlu satın alma maddesiyle anlaşma sağlandı, sağlık kontrolleri bekleniyor. Transferde hız kesmeyen Sarı-Kırmızılılar’ın sıradaki hedefi Fluminense’nin 26 yaşındaki Kolombiyalı sağ açığı Jhon Arias. Kiralık olarak görüşmeler sürüyor.

Galatasaray'da transfer bombaları patlıyor! Süper Lig'e yıldız yağacak...

Galatasaray aylardır beklenen bombaları, Avrupa’da transferin kapandığı gün patlattı. Sarı-Kırmızılılar, ilk olarak Monaco’nun sol beki İsmail Jakobs’la anlaştı. 25 yaşındaki Senegalli futbolcu, 2 milyon Euro kiralama ücreti ve 8 milyon Euro zorunlu satın alma maddesiyle birlikte transfer ediliyor. Jakobs, İstanbul’da sağlık kontrollerinden geçtikten sonra Sarı Kırmızılılar’a resmi imza atacak. Geçen sezonun devre arasında transfer edilen Alman sol bek Köhn ise Werder Bremen’e kiralandı.

Haberin Devamı

Galatasarayda transfer bombaları patlıyor Süper Lige yıldız yağacak...

25 yaşındaki sol bek Jakobs, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra Cim Bom’a imza atacak.

Abdülkerim kulübeye

Bu yaz Atletico Madrid’le sözleşmesi sona eren, birçok kulüple masaya oturmasına rağmen teklifleri kabul etmeyen Mario Hermoso, Galatasaray’a “Evet” diyen bir diğer yıldız oldu. 29 yaşında 1.84 boyundaki sol ayaklı stoper, Cim Bom’a 3 senelik imza atacak. Bonservisi elinde olan İspanyol savunmacı, Galatasaray’dan imza parası da dahil olmak üzere yılda 5.5 milyon Euro kazanacak. Hermoso transferiyle birlikte sezona kötü bir başlangıç yapan Abdülkerim Bardakcı kulübeye çekilecek.

Galatasarayda transfer bombaları patlıyor Süper Lige yıldız yağacak...

Transfer dönemi boyunca onlarca talibi çıkan Hermoso, sadece Galatasaray’a “Evet” dedi.

İlk kez Avrupa’ya

Cim Bom sadece savunma hattını güçlendirme kalmadı, hücuma da takviye planlıyor. Fluminense forması giyen 26 yaşındaki Kolombiyalı sağ açık Jhon Arias, Galatasaray’ın üçüncü takviye hedefi. Kariyeri boyunca Güney Amerika kulüplerinde oynayan Arias, Sarı-Kırmızılı takımla birlikte Avrupa’ya adım atmayı kabul etti. Galatasaray bu transferi kiralık olarak gerçekleştirmeye çalışıyor. Mutabakat sağlanırsa kontrata şarta bağlı satın alma opsiyonu da eklenmesi düşünülüyor.

Haberin Devamı

Galatasarayda transfer bombaları patlıyor Süper Lige yıldız yağacak...

Kolombiyalı kanat oyuncusu Jhon Arias için kulüpler arasındaki görüşmeler devam ediyor.

Orta saha düşüncesi

Okan Buruk her ne kadar, “8 numara lazım diyenler görüyorum. 12 kişi mi oynayacağız” dese de Galatasaray’da bir de orta saha takviyesi planı devrede. Sarı-Kırmızılılar, Torreira ve Sara ile uyum sağlayacak nitelikte bir fırsat transferi kovalıyor. Alınacak oyuncunun 6 veya 10 numara olması bekleniyor. Avrupa’da transfer dönemi kapansa bile Sarı-Kırmızılılar Türkiye’de transferin biteceği tarih olan 13 Eylül’e kadar girişimlerini sürdürecek.

Sofyan Amrabat: Fenerbahçe inanılmaz bir kulüp

Galatasarayda transfer bombaları patlıyor Süper Lige yıldız yağacak...

YORUM YAZ