Olympique Lyon, Galatasaray'dan Wilfried Zaha transferini resmen açıkladı

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Olympique Lyon, Galatasaray'dan Wilfried Zaha'yı kiralık olarak kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

Galatasaray'da ayrılığı beklenen Wilfried Zaha'nın yeni durağı Fransa oldu. Olympique Lyon, Fildişi Sahilli oyuncuyu kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

Haberin Devamı

Olympique Lyon, kiralık olarak kadrosuna kattığı Wilfried Zaha için Galatasaray'a 3 milyon Euro'luk bir ödeme yapacak. Fildişi Sahilli yıldız, yeni takımında 12 numaralı formayı giyecek.

Lyon'un resmi açıklamasında, "Pierre Sage yönetimindeki takımımızın hücum gücünü artıracak yetenekli ve deneyimli bir oyuncu olarak Wilfried Zaha'nın gelmesinden mutluluk duyuyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Olympique Lyon, Galatasaraydan Wilfried Zaha transferini resmen açıkladı

Galatasaray da Wilfried Zaha'nın Olympique Lyon'a kiralandığını resmen duyurdu. Sarı-Kırmızılılar'ın resmi açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcumuz Dazet Wilfried Armel Zaha’nın 2024-2025 sezonu için geçici transferi konusunda Olympique Lyonnais SASU ile anlaşmaya varılmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre Olympique Lyonnais SASU, şirketimize net 3.000.000 euro tutarında geçici transfer bedeli ödeyecektir.

Haberin Devamı

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Olympique Lyon, Galatasaraydan Wilfried Zaha transferini resmen açıkladı

Galatasaray'da geçirdiği ilk sezonda Süper Lig'de 13'ü ilk 11'de olmak üzere 31 maça çıkan Wilfried Zaha; 9 gol, 3 asistlik skor katkısı sağlamıştı.

 

Olympique Lyon, Galatasaraydan Wilfried Zaha transferini resmen açıkladı

YORUM YAZ