Trabzonspor'da transfer şov! Son teklif 4 milyon Euro...

Stoper bölgesine tartışmasız takviyeler yapmak isteyen Bordo Mavililer’in gündeminde dünyaca ünlü isimler var. Karadeniz ekibinde stoperde öne çıkan isimler Stefan Savic ve Cedric Kipre oldu. Bordo Mavililer her iki oyuncu için çalışmalarını sürdürürken hücum hattı için de hareketli saatler yaşanıyor.

Trabzonspor'da transfer şov! Son teklif 4 milyon Euro...

Trabzonspor’da stoper transferinde 2 aday... Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da stoperde öne çıkan isimler Stefan Savic ve Cedric Kipre oldu. Bordo-Mavililer her iki oyuncu için de çalışmalarını sürdürüyor. Atletico Madrid’den ayrılmaya hazırlanan Stefan Savic ve bonservisi elinde olan Cedric Kipre’yle ilgilendiği belirtildi. 33 yaşındaki stoperle görüşmelerin sürdüğü, Kipre’nin ise kendisiyle ilgilenen diğer kulüplerle görüştükten sonra kararını vereceği ifade edildi.

Haberin Devamı

Trabzonsporda transfer şov Son teklif 4 milyon Euro...

Atletico Madrid’den ayrılmaya hazırlanan Stefan Savic için görüşmeler sürüyor.

TECRÜBEYE YÖNELDİ

Atletico Madrid’le bu sezon 33 maça çıkan Savic daha önce Fiorentina, Manchester City, Partizan ve BSK Borca formaların giydi. Sezonu İngiltere Championship ekibi West Bromwich Albion’da tamamlayan Cedric Kipre ise görev yaptığı 48 maçta 3 gol ve 1 asist kaydetti. West Bromwich Albion’dan yapılan açıklamada sözleşmesi sona eren Kipre’ye yeni kontrat için teklif yapıldığı belirtilmişti.

Trabzonsporda transfer şov Son teklif 4 milyon Euro...

Sezonu West Bromwich Albion’da tamamlayan Cedric Kipre ise görev yaptığı 48 maçta 3 gol, 1 asistle oynadı.

DOUMBIA LİSTEYE GİRDİ

Fırtına’nın listesinde Fransız ekibi Reims’in genç yeteneği Kamory Doumbia da var. Trabzonspor’un scout ekibi tarafından uzun süredir takip edilen 21 yaşındaki Malili oyuncu, geçtiğimiz sezon Brest’te kiralık olarak forma giydiği dönemde 25 lig maçında 6 gol ve 5 asistle ön plana çıkmıştı. 10 numarada oynayan oyuncu için Reims’in 4,5 milyon Euro’luk bir bonservis istediği ifade ediliyor. Fransız ekibinin bu teklifi değerlendirdiği öğrenildi. Ayrıca, Trabzonspor’un genç yeteneğe 3 yıllık bir sözleşme önerdiği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Trabzonsporda transfer şov Son teklif 4 milyon Euro...

OYUNCULARA TALİPLER VAR

LaLiga ekiplerinden CD Leganes ve La Liga 2 ekiplerinden Espanyol, Joaquín Fernández ile ilgileniyor. Oyuncuyla ilgili Fırtına’ya teklif gelmesi bekleniyor. Ayrıca Serie A’nın köklü takımı Torino, Enis Bardhi’yi takip ediyor. Trabzonspor’un her iki oyuncunun transferinde kolaylık sağlayacağı tahmin ediliyor.

UĞURCAN ÇAKIR'A TALİPLER VAR

Trabzonspor’un, Uğurcan Çakır’ın takımdan ayrılması durumunda gündemine alması beklenen kaleciler belirlendi. Al İttifak ile adı anılan deneyimli eldivenin satışına kesin gözle bakılıyor. Fırtına bu durumda; Rize file bekçisi Gökhan Akkan, Fransa’dan Doğan Alemdar ve Kayserispor kalecisi Bilal Bayazıt gibi isimlerden birine imza attırmayı hedefliyor.

Trabzonsporda transfer şov Son teklif 4 milyon Euro...

BARKLEY İDDİASI

Orta sahasına, lider özellikli bir ismi katmak isteyen Trabzonspor’la ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Mirror’daki habere göre İngiltere’nin en yetenekli isimlerinden birisi olarak gösterilen Ross Barkley ile Fırtına arasında flört var. Kariyerinde Chelsea, Aston Villa, Everton, Leeds gibi üst düzey takımların formasını giyen Ross Barkley, 2023 yılında Luton Town’a gelmişti. Ancak takımının bu sezon Premier Lig’den düşmesi Barkley’in planlarını değiştirdi. Deneyimli isim bu nedenle Luton Tow’dan ayrılma kararı aldı.

Haberin Devamı

CHAM İÇİN SON TEKLİF

Uzun süredir gündemde olan ve transferi için çeşitli teklifler sunulan Muhammed Cham konusunda, Trabzonspor yönetimi Clermont ile bir dizi görüşme gerçekleştirdi. Son olarak, Trabzonspor yönetimi, Fransız kulübüne 4 milyon Euro bonservis bedeli ve bir sonraki satıştan yüzde 25 pay teklif etti. Daha önce yüksek transfer bedeli talepleriyle bilinen Clermont’un, bu son teklif karşısında henüz resmi bir yanıt vermediği ancak düşünmek için zaman istediği belirtildi.

Trabzonsporda transfer şov Son teklif 4 milyon Euro...

FARKLI RAKİPLER DE VAR

23 yaşındaki oyuncunun Trabzonspor’a transfer olma isteği ve kulüple yaptığı ön anlaşmanın, bu transferin gerçekleşme ihtimalini güçlendirdiği ifade ediliyor. Oyuncuyla ilgilenen farklı kulüplerin de olması transfer sürecinin ağır ilerlemesine neden olurken Fırtına son teklifin ardından bu konuya netlik kazandırmak istiyor.

'BU KADAR DA OLMAZ' DEDİRTTİ

YORUM YAZ