EURO 2024 öncesi sürpriz Barış Alper Yılmaz gelişmesi! Di Marzio duyurdu

Süper Lig'in sona ermesinin ardından gözler tamamen transfere çevrilmiş durumda. Özellikle takımlar yaz döneminde takımlarını güçlendirmek için yıldız isimlerle şimdiden temas kurmuş durumda. Galatasaray'da bu sezona performansıyla damga vuran Barış Alper Yılmaz'ın gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olmuştu. Avrupa takımlarının peşinde düştüğü Barış için ünlü İtalyan gazeteci Di Marzio sürpriz bir haber geçti. İşte günün transfer haberleri...

EURO 2024 öncesi sürpriz Barış Alper Yılmaz gelişmesi! Di Marzio duyurdu
Galatasaray'dan Martial atağı

ESPN'in geçtiği habere göre; Galatasaray, Manchester United'dan ayrılan 28 yaşındaki Anthony Martial'i kadrosuna katmak istiyor.

Yeniden gündemde

A Bola'da yer alan habere göre; Galatasaray devre arasında nabız yokladığı, Famalicao forması giyen Francisco Moura ile ilgileniyor. Haberde, Aslan'ın Francisco Moura için Famalicao'ya henüz resmi teklif iletmediği kaydedildi. Ayrıca Famalicao'nun 24 yaşındaki sol bekten 10 milyon euro bonservis geliri beklediği detayı da haberde yer aldı.

Galatasaray, Rabiot'u transfer listesine ekledi

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-kırmızılı takımda transfer için öncelikli bölgelerden biri de 8 numara. Geçen sezon da bu bölgeye takviye yapmak isteyen Galatasaray, bu kez transferde hata yapmak istemiyor. Galatasaray, bu nedenle çalışmalarına titizlikle devam ediyor.

Okan Buruk'un ekibi bu doğrultuda listesine Juventus ile sözleşmesi sona eren Adrien Rabiot'u ekledi. Fransız futbolcunun adı transfer listesinde en üst sıralara yazıldı.

Haberin Devamı
Fenerbahçe'ye sürpriz isim

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun takımın başına geçmesiyle birlikte transfer çalışmalarına yoğunluk verilirken, sarı-lacivertlilerle ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

MATT O'RILEY YENİDEN GÜNDEMDE

İngiliz basını, Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde de gündemine aldığı ve kariyerini Celtic'te sürdüren orta saha oyuncusu Matt O'Riley'i gündemine aldığını yazdı.

MOURINHO'NUN OĞLUYLA FULHAM'DA OYNADILAR

The Sun'da yer alan haberde, Danimarkalı futbolcunun, Jose Mourinho'nun oğlu Jose Mourinho Jr. ile Fulham'dan takım arkadaşı olduğu ve Mourinho'nun oğlunun maçlarını izlerken O'Riley'den etkilenmiş olabileceği vurgulandı.

Beşiktaş'tan Berkay Yılmaz'a yakın takip

Sol bek takviyesi yapmayı düşünen Beşiktaş gözünü Almanya'ya çevirdi. Siyah-beyazlılar ismi bir süredir Galatasaray ile anılan Freiburg forması giyen Berkay Yılmaz'ı listesinde ekledi.

Yönetimin önümüzdeki günlerde hem gurbetçi futbolcu hem de Alman kulübü ile masaya oturacağı öğrenildi.

Masuaku konusunda kesin kararını vermeyen Beşiktaş, Umut Meraş ile yollarını kesin olarak ayıracak.

(Takvim)

Suudiler Gedson Fernandes'in peşinde

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Gedson Fernandes, Suudi Arabistan ekipleri tarafından izleniyor.

Henüz ismi açıklanmayan iki Suudi Arabistan ekibinin yıldız futbolcuya talip olduğu ve Beşiktaş'a teklifte bulunabilecekleri öğrenildi.

Beşiktaş'ın ise Benfica ile yapılan anlaşma gereği yıldız futbolcudan kazanacağı bonservis ücretinin yarısını Portekiz ekibine vermesinden dolayı Gedson'u ancak yüksek bir bonservis karşılığında satmaya sıcak baktığı belirlendi.

Haberin Devamı
Barış Alper'e İtalyan kancası

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak olan Bologna, Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz ve Fiorentina'da forma giyen Christian Kouame ile ilgileniyor.

Beşiktaş'a Sambacı stoper

Beşiktaş savunmasını güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'ın devre arası da transfer etmek istediği ancak Valencia'dan ayrılıp Atletico Madrid'in yolunu tutan Gabriel Paulista için tekrar devreye girdiği ifade edildi. Takvim'in haberine göre, Kartal'ın İspanyol ekibiyle olan sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki savunma oyuncusunu bu kez kadroya katmak için ısrarcı davrandığı öğrenildi.

Beşiktaş'tan Onuachu sürprizi

Teknik direktör belirsizliğini çözememesine rağmen transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı. Siyah-Beyazlılar geçen sezon kiralık olarak formasını giydiği Trabzonspor'da çok etkileyici bir performans sergileyen Paul Onuachu'ya kancayı attı. Takvim'in haberine göre Beşiktaş yönetimi, Southampton ile temasa geçerek Njieryalı yıldızın şartlarını sordu.

Haberin Devamı
Fenerbahçe'den Galatasaray'a İlkay Gündoğan çalımı!

Portekizli teknik adamın ilk gözlemine göre 5 transfer yapılacak. Bunlar; 1 stoper, 1 orta saha, 2 kanat ve 1 santrfor... Orta sahaya düşünülen ilk isim ise; Barcelona'nın Türk asıllı Alman yıldızı İlkay Gündoğan...

İlk görüşme de geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Her fırsatta Galatasaraylı olduğunu dile getiren Almanya Milli Takımı'nın kaptanını, başkan Ali Koç'un çok istediği ve sarı-lacivertli formayı giydirmek için her türlü fedakarlığı yapacağı öğrenildi.

Beşiktaş, Pellistri'yi gözüne kestirdi

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Beşiktaş gözünü Manchester United forması giyen Facundo Pellistri'ye çevirdi. Yönetimin, bonservisi Manchester United'daki Uruguaylı sağ açık için nabız yokladığı ve transfer şartlarını sorduğu öğrenildi. Transfer bütçesinin uygunluğuna göre 22 yaşındaki genç futbolcu için şartların zorlanacağı bildirildi.

Fenerbahçe, Lewandowski için ilk teması kurdu

Fenerbahçe, 99 puanla ligi 2. sırada bitirdikten sonra hemen yeni sezon için kolları sıvadı. Seçimli genel kurul olmasına rağmen ilk bomba teknik adam konusunda yaşandı. İsmail Kartal ile yollar ayrıldı, yerine rüya gibi bir isim, Jose Mourinho getirildi. Sarı-Lacivertliler bu adımla, transfer piyasasında da ses getirecek hamleler yapacağının sinyallerini verdi. Gündeme gelen yıldızlardan biri, tüm taraftarların hayallerini süsleyecek bir oyuncu oldu: Robert Lewandowski...

Polonyalı golcü Barcelona’dan ayrılmayı planlıyordu. Ancak iyi anlaşamadığı teknik adam Xavi’nin ayrılması ve yerine, Bayern Münih’ten eski hocası Hansi Flick’in gelmesi sonrası bu kararını değiştirdiği kaydedilmişti. Fenerbahçe’nin her şeye rağmen Lewandowski’nin durumunu öğrenmek ve rüya transferi mümkün kılmak için tüm imkanları seferber ettiği öne sürüldü.

Haberin Devamı
Berghuis'ten Beşiktaş'ın ilk teklifine ret

Beşiktaş yönetimi, Rachid Ghezzal ile sözleşmesinin bitimiyle birlikte yollarını ayırırken artık sağ kanada yapılacak takviye için kolları sıvadı. Son transfer dönemlerinin gözdesi olan Steven Berghuis'in adı yeniden masaya geldi. Hollandalı futbolcu daha önce Ajax'tan ayrılmak istemese de bu kez fikrini değiştirdi. 33 yaşındaki futbolcu için siyah-beyazlılar, ayrılan Ghezzal'ın kazancı olan 2.5 milyon Euro'yu masaya koydu. Deneyimli oyuncu ise bonuslarla bu rakamın daha fazlasını talep etti.

Galatasaray için Lo Celso iddiası

Sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray yeni sezon transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılılar ile ilgili İtalya'dan flaş bir iddia ortaya atıldı. Nico Schira'nın haberine göre Galatasaray, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da forma giyen Arjantinli orta saha oyuncusu Giovani Lo Celso ile ilgileniyor.

YORUM YAZ