Trabzonspor'da tek teselli Enis Destan!

Enis Destan, Afrika Kupası’nda bulunan Onuachu’nun yokluğunda Galatasaray derbisine 11’de çıktı. 21 yaşındaki forvet 90 dakika boyunca çok çabaladı, çok çalıştı, 1 de gol attı.

Trabzonspor'da tek teselli Enis Destan!

Bu sezon 5. haftadaki Beşiktaş derbisinden bu yana tribünleri tamamen dolduramayan Trabzonspor, özellikle son aylarda 15 bin kişi barajını dahi yakalamakta zorlanıyordu. Galatasaray mücadelesinde taraftarlar Papara Park’a akın etti. Derbiyi, 35 bin 800 Trabzonsporlu izledi. Misafir takım tribününde de 2 bin Sarı-Kırmızılı taraftar vardı. Maç sonunda ortaya çıkan 5-1’lik farklı skor ise Trabzonspor taraftarı için hayal kırıklığıydı.

Haberin Devamı

Onuachu'nun yokluğunda...

Fırtına'da tek teselli adeta Enis Destan oldu... Hafta içinde Türkiye Kupası’nda 3-1 kazanılan Manisa FK maçında 2 gol, 1 asistlik performans ortaya koyan Enis Destan, Afrika Kupası’nda bulunan Onuachu’nun yokluğunda Galatasaray derbisine 11’de çıktı. 21 yaşındaki forvet 90 dakika boyunca çok çabaladı, çok çalıştı, 1 de gol attı. Fakat Enis’in mücadelesi yenilgiyi önlemeye yetmedi. Trabzonspor, savunmada yapılan hataların bedelini farklı mağlubiyetle ağır ödedi.

Trabzonsporda tek teselli Enis Destan

YORUM YAZ