Trabzonspor'da Szalai transferi bitiyor! Hoffenheim ile anlaşma sağlandı...

Trabzonspor, Fenerbahçe'nin eski yıldızlarından Attila Szalai'yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Hoffenheim ile anlaşma sağlayan Bordo-Mavililer, oyuncu ile sözleşme görüşmelerine başladı.

Transfere hızlı bir giriş yapan Trabzonspor, eksik gördüğü bölgeler için de çalışmalarına devam ediyor. Bordo-Mavililer, hedefindeki yıldız isimler için görüşmelerini sıklaştırmış durumda.

Haberin Devamı

MUHAMMED CHAM YENİDEN GÜNDEMDE

Trabzonspor’un Fransız ekibi Clermont’tan transfer etmek istediği, Muhammed Cham ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Clermont’ta forma giymek istemeyen oyuncu bir süredir Fransız ekibiyle antrenmanlara da katılmıyordu. Oyuncu son olarak takımının kamp kadrosuna da dahil edilmedi. Trabzonspor oyuncunun transferini 5 milyon Euro karşılığında tamamlamak isterken, Clermont’un 7.5 milyon Euro’luk talebi sürüyor.

Trabzonsporda Szalai transferi bitiyor Hoffenheim ile anlaşma sağlandı...

LIVERPOOL'DAN PHILLIPS İÇİN RET

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda Bordo-Mavililer, Liverpool’da forma giyen İngiliz savunma oyuncusu Nat Phillips’i transfer listesine eklemişti. Bordo-Mavililer, 25 yaşındaki stoper Nat Phillips için Liverpool’a 4 milyon Euro değerinde resmi bir teklif sundu. Ancak, Liverpool, Phillips’in potansiyelini ve takım için önemini göz önünde bulundurarak bu teklifi yetersiz buldu ve transferi reddetti. Karadeniz ekibi, transferi bitirmek adına yeni bir teklif hazırlığında.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Szalai transferi bitiyor Hoffenheim ile anlaşma sağlandı...

FIRTINA SZALAI'Yİ BİTİRİYOR

Trabzonspor’da yeni sezon hazırlıkları ve kadro planlaması sürüyor. Bordo-Mavililer, kadrosuna stoper takviyesi yapmak isterken listenin ilk sırasında Bundesliga takımlarından Hoffenheim’da forma giyen Attila Szalai yer alıyor. Attila Szalai’yi kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor’un Hoffenheim’dan olumlu geri dönüş aldığı belirtildi. Tarafların geçici transferin şartları konusunda el sıkıştığı belirtildi.

BAŞKAN DEĞİŞİNCE...

Ancak Alman ekibinin başkanı Kristian Baumgartner’in sağlık sorunları nedeniyle istifa etmesi sonrasında yaşanan değişimin transferde gecikmeye neden olduğu ifade edildi. Bu sıkıntının da ortadan kalkmasıyla Macar yıldızın kısa sürede takıma katılması bekleniyor. Oyuncunun menajeriyle bu kapsamda sözleşme detayları üzerinden görüşmeler başladı.

Trabzonsporda Szalai transferi bitiyor Hoffenheim ile anlaşma sağlandı...

YORUM YAZ