Okay Yokuşlu için bir Süper Ligi devi daha devrede! Harekete geçildi...

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak adına girişimlerde bulunduğu Okay Yokuşlu için bir başka Süper Lig devi daha devreye girdi. Süper Lig ekibi, transfer adına harekete geçmiş durumda.

Süper Lig'de transfer hareketliliği tüm hızıyla sürüyor. Yeni sezondaki yabancı kuralını da göz önünde bulunduran ekipler, özellikle yerli isimler adına büyük yarış veriyor.

Haberin Devamı

OKAY YOKUŞLU GÜNDEMİ

Süper Lig ekiplerinin gündeminde yer alan Türk yıldızların başında Okay Yokuşlu geliyor. Milli Takımımız ile EURO 2024'te mücadele eden Okay için özellikle Beşiktaş, girişimlerde bulunuyordu. Siyah-Beyazlılar'ın bitirmek istediği transfer için bir başka Süper Lig ekibi daha devreye girdi.

Okay Yokuşlu için bir Süper Ligi devi daha devrede Harekete geçildi...

TRABZONSPOR DEVREDE!

6 transferini ardı ardına duyuran Trabzonspor’da transfer çalışmaları hız kazandı. Özellikle orta saha takviyesi yapmayı planlayan Trabzonspor’da geçtiğimiz günlerde eski oyuncusu Okay Yokuşlu gündeme gelmişti. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken milli oyuncu için sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Okay Yokuşlu için bir Süper Ligi devi daha devrede Harekete geçildi...

HAREKETE GEÇİLDİ

Bordo-Mavili takım, West Bromwich Albion’da forma giyen eski oyuncusu Okay Yokuşlu için harekete geçti. Trabzonspor, eski yıldızının transferini bir an önce bitirmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Okay Yokuşlu için bir Süper Ligi devi daha devrede Harekete geçildi...

YORUM YAZ