Trabzonspor'da son karar Şenol Güneş’ten yana! Ekibinde sürpriz isim...

Abdullah Avcı ile yollarını ayırıp yeni hoca için vakit kaybetmek istemeyen Fırtına’da sadece iki aday vardı. Fatih Tekke’ye teşekkür edilirken son karar Şenol Güneş’ten yana çıktı. Deneyimli hoca ile Başkan Ertuğrul Doğan dün ofisinde uzun bir görüşme yaptı, son söz bugün söylenecek

Trabzonspor'da son karar Şenol Güneş’ten yana! Ekibinde sürpriz isim...

Abdullah Avcı ayrılığı sonrası Trabzonspor’un ilk olarak Corendon Alanyaspor’u çalıştıran Fatih Tekke ile görüştüğü ortaya çıkmıştı. Diğer aday ise Şenol Güneş’ti. Deneyimli teknik adamla da telefon görüşmesi yaparak süreci değerlendiren yönetim kararını dün verdi. Fatih Tekke’yle bir kez daha görüşüp teşekkür eden başkan Ertuğrul Doğan, Şenol Güneş’i görüşmeleri ilerletmek adına İstanbul’a davet etti. Dün sabah saatlerinde Trabzon’dan İstanbul’a uçan ve başkanla ofisinde bir araya gelen Güneş, takıma dair tüm planlarını masaya yatırdı. Yapılan toplantıda Şenol Güneş’le imzalanacak olan sözleşmenin detaylarından çok takımın durumu ve transfer planlamaları konuşuldu.

Haberin Devamı

Uğurcan’ı aradı

Taraflar arasındaki uzun soluklu toplantının ardından başkan yönetimle görüşmek üzere hocadan zaman istedi. Güneş’in, başkanla görüşmeden önce takımdaki durumla ilgili kaptan Uğurcan Çakır’la da bir görüşme gerçekleştirdiği gelen haberler arasında.

Trabzonsporda son karar Şenol Güneş’ten yana Ekibinde sürpriz isim...

4 kupa kazandı

Son olarak 2012/13 sezonunda takımın başından ayrılan Şenol Güneş, teknik direktörlüğünü yaptığı Bordo-Mavili ekipte üç farklı dönemde 4 kupa kazanmayı başarmıştı.

Hüseyin Çimşir geri dönüyor

Yönetim, Şenol Güneş’in ekibine takviyeyi kendisi yapmak istiyor. Bu konuda deneyimli teknik adama camianın sevdiği isimlerden biri önerildi. Daha önce Trabzonspor’da teknik direktörlük de yapan Hüseyin Çimşir’in büyük ihtimalle Güneş’in ekibinde görev alması bekleniyor.

YORUM YAZ