Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan açıkladı! Yeni teknik direktör, Paul Onuachu, yabancı sınırı...

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Abdullah Avcı'nın ayrılık süreci sonrası yeni teknik direktör için görüşmelerin sürdüğünü dile getirdi. Fatih Tekke ve Şenol Güneş sorularını yanıtlayan Başkan Doğan, yabancı sınırı ile önemli ifadeler kullanırken Paul Onuachu için yaptıkları teklifi de açıkladı.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan açıkladı! Yeni teknik direktör, Paul Onuachu, yabancı sınırı...

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, A Spor'da gündeme dair konuştu. Başkan Doğan, teknik direktör adaylarından Süper Lig'deki yabancı sınırına kadar birçok önemli konuda ipuçları verdi, Abdullah Avcı'nın ayrılık sürecini yorumlarken Paul Onuachu için sundukları teklifi de açıkladı. Trabzonspor'u büyük bir borçtan kurtardıklarını vurgulayan Doğan, "7,1 Milyar TL borç ödendi. UEFA'da 68 dosya kapatıldı. Avrupa'dan men ve transfer yasağı içeren dosyalardı. Bu paralar ödenmese, tazminatlarla birlikte 15 Milyar TL üzerinde bir borcu konuşuyorduk." dedi.

Haberin Devamı
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'dan 'istifa' çağrılarına yanıt!

'Önümüzdeki günlerde yabancı sınırı değişebilir'

Yabancı sınırının önümüzdeki günlerde değişebileceğini belirten Trabzonspor'un patronu, "Önümüzdeki günlerde yabancı sınırı değişebilir. Bizim, Beşiktaş ve Galatasaray'ın sıkıntısı var. Orada belki bir şey değişebilir. Belki bir veya iki opsiyon daha verilebilir. Bir yabancı daha alabilecek gibi plan yaptık." diye konuştu.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan açıkladı Yeni teknik direktör, Paul Onuachu, yabancı sınırı...

'Sezon başlangıcından ben de memnun değildim, Abdullah Avcı da'

Ertuğrul Doğan, Abdullah Avcı'nın ayrılık sürecini "Sezon başlangıcından ben de memnun değildim, Abdullah Avcı da memnun değildi. Bazen her şey yapsanız bile, işler istediğiniz gibi gitmez. Özellikle Avrupa'dan elendiğimiz için çok üzüldük. Abdullah Avcı da olmasını isterdi. Hocamız da olmadığını kabul etti ve el sıkışarak ayrıldık. Böyle olmasını istemezdim ama oldu. Bir an önce zirve yarışındaki yerimizi almak istiyoruz. Vazgeçmek yok." sözleriyle değerlendirdi.

Haberin Devamı

'Şenol Güneş ile görüştüm'

Yönetim Kurulu'nun verdiği yetki üzerine Şenol Güneş ile görüştüğünü doğrulayan Başkan Doğan, yeni teknik direktör sürecini şu sözlerle duyurdu:

"Şenol Güneş ile asıl görüşmemiz salı ve çarşamba günü olacak. Şenol Güneş zaten İstanbul'a gelecekti. Programında vardı. Açıklama yaptık dün, anlaşılan bir teknik adam yok. Teknik adamı netleştirmek ve yola devam etmek istiyoruz. Şenol Hoca, Fatih Hoca, Hüseyin Hoca... Hepsi bizim hocalarımız, hepsi değerli isimler. Bu isimleri konuşurken dikkatli olmalıyız. Öncelikle Trabzonsporlular olarak, bir arada olmamız lazım. Şenol Güneş ve birçok isimle görüşmelerimiz sürüyor. Henüz bir isimle anlaşmadık. Teknik direktör için siyasi bir müdahale olmadı, olması da mümkün değil."

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan açıkladı Yeni teknik direktör, Paul Onuachu, yabancı sınırı...

'Fatih Tekke'nin hayranıyım'

"Takım perşembe günü toplanacak. Perşembe gününe kadar teknik direktör ile anlaşmak istiyoruz. Yeni teknik adam yerli veya yabancı olabilir. Fatih Tekke'nin hayranıyım. Şenol Güneş ise Trabzonspor'u şampiyon yapmış bir hoca. Birçok başarısı var. Hepsi Trabzonspor'un değeri. Bu isimlere saygı duyulması ve sahip çıkılması lazım."

Haberin Devamı

'Banza’yı kiraladık, Onuachu için teklif sunduk'

Simon Banza’yı kiralık olarak kadrolarına katacaklarını ve Trabzonspor’un bir tane daha santrfora ihtiyacı olduğunu belirten Doğan, Paul Onuachu için sundukları teklifi duyururken Serdar Saatçı ve Batista Mendy ile ilgili de konuştu:

"Paul Onuachu için 6 Milyon Euro + bonuslar şeklinde transfer teklifimizi yaptık ama Southampton 15 Milyon Euro'da diretiyor."

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan açıkladı Yeni teknik direktör, Paul Onuachu, yabancı sınırı...

'Serdar Saatçı ile ilgileniyoruz, Mendy'ye teklif geldi'

"Serdar Saatçı, gündemimizde olan oyunculardan bir tanesi. Stoperde sıkıntı yaşıyoruz, bu eksikliği tamamlamak için böyle bir planlamamız var ve görüşüyoruz. Batista Mendy için İtalya'dan teklif geldi ama kabul etmedik. Bu teklif 15 milyon Euro'nun altındaydı. 20 milyon Euro ve üzerinde bir rakama göndeririz."

YORUM YAZ