Trabzonspor'da son dakika Wout Weghorst gelişmesi!

Trabzonspor’da Wout Weghorst’la el sıkışıldı ama Burnley hâlâ ikna edilemedi. Yıldız golcünün durumu iki güne kadar netleşecek. Aksi sonuçta ise sıcak bir gelişme söz konusu. Daha önce de gündeme gelen Freiburg forması giyen 30 yaşındaki Avusturyalı golcünün transferi bitmeye yakın. İşte detaylar...

Trabzonspor'da son dakika Wout Weghorst gelişmesi!

Paul Onuachu ve Rey Manaj’da yüksek bonservis bedellerine takılan ve uzun süredir temasta olduğu forvet konusunda Weghorst’la önemli mesafe kateden Trabzonspor için bir fırsat hamlesi daha gündemde. Karadeniz ekibinde bu bölge için her gün yeni bir isim gündeme geliyordu.

Haberin Devamı

Michael Gregoritsch sürprizi

Trabzonspor’un forvet transferi için son adayı ise Bundesliga ekibi Freiburg forması giyen 30 yaşındaki Avusturyalı golcü Michael Gregoritsch... Geçtiğimiz ay sona eren EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye’ye karşı da forma giyerek bir de gol atan oyuncu, geçtiğimiz sezon Freiburg formasıyla 42 resmi maçta forma giyerken 12 gol, 6 asistlik performans sergilemişti..

Trabzonsporda son dakika Wout Weghorst gelişmesi

2011 yılından beri Almanya'da

2011 yılından bu yana Almanya’da forma giyen Avusturyalı golcü Hoffenheim, St. Pauli, VFL Bochum, Augsburg, Schalke gibi takımların da formasını giymişti.

İbrahim Hacıosmanoğlu: Liglerin hiçbirinde yabancı oyuncunun oynamasını istemiyorum

Weghorst’a bağlı

Abdullah Avcı, Burnley ile gerçekleşen pazarlıklardan olumlu sonuç çıkmaması halinde Avusturyalı santrforla temasların devam etmesini istiyor. Weghorst’la büyük ölçüde el sıkışan Karadeniz ekibi, iki gün daha kulübüyle müzakerelere devam edecek. Aksi sonuçta Avusturyalı için son söz söylenecek.

Haberin Devamı

11 gole katkı verdi

Geride bıraktığımız sezonu Hoffenheim’da kiralık geçiren Weghorst, Bundesliga ve Almanya Kupası’nda çıktığı 30 maçta 7 gol, 4 asistlik skor katkısı verdi.

 

Trabzonsporda son dakika Wout Weghorst gelişmesi

YORUM YAZ