Bursaspor'dan Muhammet Demir bombası! 13 yıl sonra yuvaya döndü

Bursaspor, kadrosuna flaş bir hamle yaptı. Yeşil Beyazlılar; altyapısından yetişen ve uzun yıllardır Süper Lig'de forma giyen Muhammet Demir'i transfer etti. 32 yaşındaki forvet, 13 yıl aranın ardından yuvasına döndü.

Bursaspor'dan Muhammet Demir bombası! 13 yıl sonra yuvaya döndü

Transfer yasağını kaldırmasının ardından şampiyonluk hedefiyle lige hazırlanan Pablo Batalla yönetimindeki Bursaspor'da operasyon devam ediyor. Furkan Özyapı, İlhan Depe, Bora Yılmaz, Zekeriya Toplayan, Ahmet İlhan Özek, Musa Çağıran, Mehmet Yiğit, Sedat Cengiz, Furkan Sakı, Yiğitali Bayrak, Taha Can Velioğlu, Tahir Babaoğlu, Mücahit Can Akçay'ı transfer eden Yeşil Beyazlılar, bir transfer daha yaptı.

Haberin Devamı

Bursaspordan Muhammet Demir bombası 13 yıl sonra yuvaya döndü

Geçen sezon Konyaspor formasıyla Süper Lig'de mücadele eden Muhammet Demir, bu sezon Bursaspor formasıyla TFF 3. Lig'de mücadele edecek.

2 yıllık anlaşma

Önemli transferlerle adından söz ettiren Bursaspor, Muhammet Demir'i de yuvaya döndürdü. Yeşil Beyazlı ekip, 32 yaşındaki futbolcuyla 2 yıllık anlaşma sağladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Ailene Hoş Geldin Muhammet Demir!" denildi.

2011'de takasla gitti, 2024'te döndü

Bursaspor altyapısından yetişen Muhammet, Ahmet Arı ile takas edilmiş ve 2011'de Gaziantepspor'a transfer olmuştu. Tecrübeli isim, 13 yıl aranın ardından yuvasına geri döndü. Gaziantep'teki büyük çıkışı sonrası 2 milyon 750 bin Euro bonservisle Trabzonspor'a transfer olan golcü isim, Karadeniz ekibinde beklentilerin altında kalmıştı.

Haberin Devamı

Bursaspordan Muhammet Demir bombası 13 yıl sonra yuvaya döndü

2011 yılında Gaziantepspor'a transfer olan Muhammet Demir, 2024'te altyapısından yetiştiği Bursaspor'a geri döndü.

En son Konyaspor'da oynadı

Ardından sırasıyla Sivasspor, Başakşehir, Gaziantep FK, Başakşehir ve Konyaspor formaları giyen 32 yaşındaki forvet, son olarak Konyaspor'da oynadı. Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 5, Türkiye Kupası'nda 1 maça çıkan Muhammet Demir, 1 asistle skora katkı sağladı.

YORUM YAZ