Trabzonspor'da son dakika! Onuachu ve Weghorst... Transferde sıcak gelişme

Trabzonspor’da listenin 1 numarası Onuachu, 2. sırada ise Weghorst. Teknik direktör Abdullah Avcı, her iki futbolcunun da sisteme tam uyacağını ve takımın pivot forvete ihtiyaç duyduğunu yönetime iletti. Başkan Ertuğrul Doğan forvet transferiyle bizzat ilgileniyor. Onuachu’da bonuslarla 7 milyon Euro’ya kadar çıkan Fırtına, diğer yandan da Hollandalı yıldızla temasları iyice hızlandırdı.

Trabzonspor'da son dakika! Onuachu ve Weghorst... Transferde sıcak gelişme

Savic transferinin ardından Bordo-Mavili taraftarlar dört gözle forveti beklemeye başladı. Paul Onuachu için şartları zorlayan ve bonuslarla 7 milyon Euro’ya kadar çıkan Trabzonspor Yönetimi, Southampton’ın direncinin kırılmasını bekliyor. 2.01’lik forvet de Trabzonspor’da oynamak istediğini defalarca kez İngiliz ekibine söylerken, diğer yandan Wout Weghorst konusunda hareketlilik var.

Haberin Devamı

Bu kez daha ılımlı!

Abdullah Avcı’nın oyun tarzını çok beğendiği ve ara transfer döneminde 3 kez görüşme yaptığı Hollandalı yıldız, gelmeye ikna olmamıştı. Fakat bu kez oyuncu tarafı daha ılımlı gözüküyor. Burnley‘in geçen sezon Hoffenheim’a kiraladığı 31 yaşındaki yıldız, EURO 2024’te Hollanda Milli Takımı ile boy göstermişti.

Trabzonsporda son dakika Onuachu ve Weghorst... Transferde sıcak gelişme

Burnley'den kesin ayrılacak

Burnley’in Premier Lig’den düşmesinin ardından ayrılık kararını net şekilde veren Weghorst konusunda Fırtına temasları hızlandırdı. Karadeniz ekibi, 2 yıldızdan birini lig başlamadan takıma kazandırmayı hedefliyor.

Abdullah Avcı pivot forvet istiyor

Teknik direktör Abdullah Avcı da her iki oyuncunun sisteme tam uyacağını ve takımın pivot forvete ihtiyaç duyduğunu söylüyor. Weghorst, EURO 2024’te Hollanda ile 6 maçta toplam 134 dakika şans bulurken, 1 kez ağları havalandırıp, 1 de gol pası verdi.

YORUM YAZ