Trabzonspor transferde durmuyor! Yeni stoper Ada'dan geliyor

Transferin şüphesiz en yoğun takımı olan Trabzonspor'da bir isim daha kadroya katılıyor. Bordo Mavili ekibin özellikle stoper bölgesine yaptığı transferler dikkat çekerken, Savic'in yanında oynayacak isim de belli oldu. Trabzonspor'un yeni transferi Ada'dan geliyor. İşte ayrıntılar...

Trabzonspor transferde durmuyor! Yeni stoper Ada'dan geliyor

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu inişli çıkışlı bir grafikle kapatan Trabzonspor, hedefi yeni sezon için şampiyonluk olarak belirledi. Transferde de büyük sürprizlere imza atan ve adından sıkça söz ettiren Bordo Mavili ekip bir ismi daha kadrosuna katmaya yakın.

Haberin Devamı

SAVIC İLE 3 YILLIK İMZA

Trabzonspor Kulübü, Karadağlı savunma oyuncusu Stefan Savic ile 3 yıllık anlaşma sağladığını duyurdu.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da (KAP) yer alan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Stefan Savic ile 3 yıllık anlaşma sağlamıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya, her bir sezon için 2 milyon 500 bin avro garanti ücret ve 500 bin avro imza ücreti ödenecektir. Futbolcunun, 2025/2026 futbol sezonu tescil döneminde 5 milyon avro, 2026/2027 futbol sezonunda 4 milyon avro karşılığında serbest kalma hakkı bulunmaktadır. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının yüzde 5'i oranında ödeme yapılacaktır."

Haberin Devamı

Trabzonspor transferde durmuyor Yeni stoper Adadan geliyor

SAVIC: ÇOK MUTLUYUM

Trabzonspor ile sözleşme imzaladıktan sonra açıklamalarda bulunan tecrübeli stoper Savic, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Benim buraya gelmemi çok isteyen ve bunun için fedakarlıklar yapan bir kulübe geldiğimin farkındayım. Trabzonspor benim için doğru bir kulüp. Çevreme de Trabzonspor'un benim için doğru yer olduğunu söyledim. Kafamda hiçbir şüphe olmadan buradayım. Bir an önce Trabzonspor forması ile sahaya çıkmayı ve takım arkadaşlarımla mücadele etmeyi istiyorum. Hepimiz adına başarılı bir sene olacağını umuyorum. Benim konuşma yerim sahanın içi. Artık sahanın içinde konuşma vakti. Sözlerimin bir kısmını da Atletico Madrid'e ayırmak istiyorum. Uzun yıllar boyunca formasını terlettiğim Atletico Madrid'e, Trabzonspor'a transferime izin verdiği için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

REKOR TEKLİF ORTAYA ÇIKTI

TRABZONSPOR ARADIĞINI ADA'DA BULDU

Bordo Mavili ekibin özellikle stoper bölgesine yaptığı transferler dikkat çekerken, Savic'in yanında oynayacak isim de belli oldu. Transferin hızlı takımı Trabzonspor, Watford'da forma giyen 30 yaşındaki stoper Wesley Hoedt ile anlaşmaya vardı.

Geçtiğimiz sezon Championship'in en iyi 11'ine seçilen 30 yaşındaki sol stoper, 44 maçta forma giymiş, 3 gol ve 3 asist üretmişti. 1.93 boyundaki oyuncunun Watford ile bir yıllık daha sözleşmesi var. 2018 yılında piyasa değeri 15 milyon euro olan Wesley Hoedt, günümüzde 2.2 milyon euro piyasa değerine sahip.

Haberin Devamı

Trabzonspor transferde durmuyor Yeni stoper Adadan geliyor

Trabzonspor transferde durmuyor Yeni stoper Adadan geliyor

YORUM YAZ