Trabzonspor'da ilk hedef Gift Orban! Transfer Listesinde 2 yıldız daha var

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’in yönetime sunduğu listenin başında Lyon’dan Gift Orban yer alıyor. Mevkiisine Zaha’nın gelmesinden dolayı ayrılmaya sıcak bakan oyuncu için kiralama teklifi yapıldı. Görüşmeler devam ediyor. Fırtına transferi bitirmek isterken listede 2 yıldız daha var. Detaylara göz atalım...

Trabzonspor'da ilk hedef Gift Orban! Transfer Listesinde 2 yıldız daha var

Trabzonspor transferde hücum gücünü yükseltecek bir futbolcu için kolları sıvadı. Bordo-Mavililer, hem santrfor hem de kanat forvet olarak oynayabilen Gift Orban’ı kadrosuna katmak istiyor. Öte yandan, Fırtına'nın listesinde 2 yıldız daha yer alıyor. İşte tüm detaylar... 

Haberin Devamı

Billing de listede

Fırtına’nın gündemine son olarak Danimarkalı yıldız Philip Billing geldi. Bournemouth’ta forma giyen 1.93’lük oyuncuyla ilgili flaş gelişmeler var.

Trabzonsporda ilk hedef Gift Orban Transfer Listesinde 2 yıldız daha var

Başkan Ertuğrul Doğan bizzat bu konuda görüşmelerde bulunarak transferi bitirmeyi hedefliyor. Premier League’deki performansıyla dikkat çeken Billing, Trabzonspor’un orta sahasını güçlendirmek için görüştüğü isimlerden biri durumunda. 11 Haziran 1996’da Danimarka’nın Kopenhag şehrinde dünyaya gelen oyuncu 2019’dan bu yana Ada ekibinde ter döküyor. Orta sahada görev yapan oyuncu, Galatasaray'ın da gündeminde yer alıyor.

Trabzonsporda ilk hedef Gift Orban Transfer Listesinde 2 yıldız daha var

İlk hedef Orban!

22 yaşındaki futbolcu için kulübü Lyon’a satın alma opsiyonlu kiralama teklifini ileten Trabzonspor, gelecek cevabı bekliyor. Bu sezon Lyon’un Strasbourg ile oynadığı maçta 59. dakikada oyuna giren Orban, 2 gol atarak takımına galibiyeti getirmişti. Genç yıldız, geçtiğimiz sezonun devre arasında Gent’ten Lyon’a 14 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.

Haberin Devamı

Mevkisine Zaha transferi yapılan Gift Orhan’a Trabzonspor 1 milyon Euro kiralama ve 5 milyon Euro satın alma opsiyonlu teklif yapmıştı. Lyon ise bu teklifi ilk etapta reddederken teklifin yükseltilmesini talep etmişti.

Şenol Güneş’e Trabzon’da coşkulu karşılama

Bugün yeni teklif gidecek

Trabzonspor yetkilileri bugün bir teklif daha hazırlayıp Lyon’a gönderecek. Olumlu yanıt gelmesi halinde ise Trabzonspor oyuncunun geçişi için resmi işlemeleri başlatacak. Ancak bu transferin önünde ise TFF’nin uyguladığı yabancı kuralı büyük engel olarak duruyor. Bordo-mavililer, Kulüpler Birliği’nde bu konuyu detaylı bir şekilde gündeme getirdi ve hep birlikte federasyondan kolaylık sağlanması talep edildi. Bu problemi yaşayan bazı kulüplerin de görüşü ortak. orun çözülür ve Lyon ikna edilirse flaş transfer geçekleşecek gibi duruyor. Orban da takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor.

Trabzonsporda ilk hedef Gift Orban Transfer Listesinde 2 yıldız daha var

Bir kez daha Yusuf iddiası

Karadeniz ekibinde 5. Şenol Güneş döneminde 3. Yusuf Yazıcı dönemi de yaşanabilir. deneyimli teknik adamın henüz hiçbir takımla anlaşmayan başarılı oyuncuyla birebir bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi. Henüz takım bulamayan Yusuf Yazıcı, kariyerine Türkiye’de devam etmeye sıcak bakıyor. Güneş görüşmeden olumlu yanıt alırsa yönetim transferi bitirecek.

YORUM YAZ