Trabzonspor'da gündem Onuachu! Alternatifi de belirlendi...

Trabzonspor'da taraftarın transferini en çok istediği isim tartışmasız Paul Onuachu... Golcü oyuncunun transferi adına operasyonu bizzat Başkan Ertuğrul Doğan yürütürken golcü oyuncunun alternatifi adına da sürpriz bir isim gündeme geldi.

Trabzonspor'da gündem Onuachu! Alternatifi de belirlendi...

Forvete Draguş alındı ancak Trabzonspor’un hâlâ esas golcüsü belli değil. Listedeki 1 numaralı isim ise Paul Onuachu. Nijeryalı santrfor konusunda yoğun şekilde görüşmeler sürüyor. Gelen tüm teklifleri ‘Trabzonspor’da oynamak istiyorum’ diyerek geri çeviren Onuachu’nun transferiyle bizzat başkan Ertuğrul Doğan ilgileniyor.

Haberin Devamı

SOUTHAMPTON'DAN İNDİRİM

Bordo-Mavililer’in kiralama tekliflerini kabul etmeyen Southampton, 15 milyon Euro’dan kapıyı açtığı Onuachu için 9 milyon Euro’ya indi. Bunda Onuachu’nun kulübüne yaptığı baskı etkili olurken, Fırtına ise zorunlu satın alma opsiyonlu teklifini toplamda 6.5 milyon Euro seviyelerine çıkardı. Bu rakamın bir bölümü şimdi, kalanı ise sezon sonunda ödenecek.

Trabzonsporda gündem Onuachu Alternatifi de belirlendi...

GÖZTEPE'YE OYUNCU ÖNERİSİ

Taraflar arasında pazarlıklar kıran kırana devam ederken, Southampton’ın Türkiye’deki kulübü Göztepe’ye de takasta oyuncu verilmesi teklif edildi. Daha önce bu formülle Orsic aynı takımdan kadroya katılmış; Göztepe’ye ise Taha Altıkardeş gönderilmişti.

Trabzonsporda gündem Onuachu Alternatifi de belirlendi...

AVCI 'SABIR' DEMİŞTİ

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın “Biraz sabırlı olmalıyız” dediği bu transferde Trabzonspor şartları sonuna kadar zorluyor. Bireysel antrenmanlarını Bordo-Mavili takımın idman kitleriyle yapmaya devam eden ve görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Onuachu’nun, 25 Temmuz’daki Avrupa maçına kadar yetiştirilmesi hedefleniyor.

Haberin Devamı

YENİDEN SOLBAKKEN İDDİASI!

Daha önce 2 farklı dönemde Trabzonspor’un transfer radarına giren Ola Solbakken, yeniden Fırtına’ya yazıldı. Japon basını, 25 yaşındaki Norveçli hücumcuyla Bordo-Mavililer’in ilgilendiğini yazdı.

Trabzonsporda gündem Onuachu Alternatifi de belirlendi...

ROMA'DAN AYRILMASI BEKLENİYOR

Bonservisi Roma’da bulunan ve geçtiğimiz sezon Japonya Ligi ekiplerinden Urawa Reds’te kiralık olarak forma giyen Solbakken, her iki kanadın yanı sıra forvette de görev yapıyor. 11 kez Norveç Milli Takımı’nda oynayan Solbakken, Roma’nın yeni sezon planlamasında yer almıyor.

Trabzonsporda gündem Onuachu Alternatifi de belirlendi...

YORUM YAZ