Trabzonspor'da Gift Orban operasyonu hızlandı! Yeni teklif sunuldu

Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürürken, Olympique Lyon’un 22 yaşındaki forveti Gift Orban için görüşmeleri hızlandırdı. Teklif artırılırken, imzalar an meselesi haline geldi.

Trabzonspor'da Gift Orban operasyonu hızlandı! Yeni teklif sunuldu

Trabzonspor, golcü arayışında Banza’nın dışında yeni bir isim arayışını sürdürüyor. Onuachu’nun şartlarını kabul ettiremeyen Bordo-Mavililer, Olympique Lyon’un genç forveti Gift Orban için temaslarını artırdı. Orban, Lyon’da mutsuz ve ayrılmak istiyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in onay verdiği Orban için Trabzonspor Yönetimi, kiralama bedelini 1.5 milyon Euro’ya çıkardı.

Haberin Devamı

Satıştan pay talebi

Lyon Kulübü, şampiyonluk ve 20 gol karşılığında devreye girecek 6 milyon Euro zorunlu satın alma maddesinin yanı sıra bir sonraki satıştan da pay talep etti. Bordo-Mavililer, zorunlu satın alma maddesini kabul ederken, sonraki satıştan pay verilmesi şartına karşı çıktı.

Trabzonsporda Gift Orban operasyonu hızlandı Yeni teklif sunuldu

2 golü var

Pürüzlerin giderilmesi durumunda Gift Orban, sağlık kontrolleri ve imza için Trabzon’a gelecek. Bu sezon Lyon’da sadece 1 maçta 31 dakika görev yapan Orban, 2 gol kaydetmeyi başardı.

İŞTE BİZİM ÇOCUKLAR!

YORUM YAZ